FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl extinde rețeaua de magazine la nivelul județului Iași

Lidl extinde rețeaua de magazine la nivelul județului Iași

Lidl continuă investițiile pe plan local prin deschiderea unui nou magazin în comuna Miroslava, județul Iași. Noua locație se află pe strada Constantin Lângă, nr. 64, și are o suprafață de vânzare de 1.400 metri pătrați și dispune de 119 locuri de parcare. Odată cu această deschidere, Lidl ajunge la 12 magazine în județul Iași.

Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului, au fost create peste 30 de noi locuri de muncă.

„Inaugurarea magazinului Lidl din Miroslava continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, explică reprezentanții companiei. 

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Miroslava dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.


Citește și Pe ce avantaje mizează Lidl, liderul pieței locale de retail, în procesul de recrutare


Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl operează în prezent peste 12.200 de magazine și peste 220 de centre logistice și depozite în 31 de țări. În prezent, Lidl are aproximativ 376.000 de angajați, dintre care peste 10.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 300 de magazine și șase centre logistice.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content