FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > LaDoiPași a ajuns la o rețea națională de peste 1.470 de magazine

LaDoiPași a ajuns la o rețea națională de peste 1.470 de magazine

Rețeaua de francize LaDoiPași, dezvoltată de Metro Cash&Carry, a atras anul trecut alți 360 de noi antreprenori independenți, ajungând în prezent la peste 1.470 de unități LaDoiPași în toată țara.

Retailerul confirmă astfel obiectivul de 2.000 de magazine de proximitate care operează sub umbrela francizei LaDoiPași până în anul 2023.

„2020 a fost un an incredibil de greu pentru toată lumea, a fost un an de sacrificiu pentru multe sectoare ale economiei locale. Noi am continuat să fim aproape de partenerii noștri din franciza LaDoiPasi, să găsim soluții pentru a trece cu bine împreună prin această perioadă, având în vedere responsabilitatea comună de a deservi comunitățile din care facem parte. Am deschis un număr record de magazine în plină pandemie”, susține Adrian Ariciu, Director General Metro Cash&Carry România.

Franciza LaDoiPași are acoperire la nivel național, cu 38% din magazine poziționate în sudul țării, 35% în nord, respectiv 27% în vest, Metro Cash&Carry România urmărind expansiunea în comunitățile din întreaga țară, atât urban cât și rural.

„LaDoiPași este unul dintre cei mai importanți piloni de creștere pentru Metro România, așa că vom continua să investim ca și până acum în soluții care să susțină succesul partenerilor noștri din franciză. Vrem să opereze un business riguros, eficient, cu o sortimentație potrivită nevoilor din comunitate, oferind consumatorilor finali o cât mai plăcută experiență de cumpărare. Vom continua să ne diferențiem pe piața locală, să dezvoltăm servicii și produse dedicate antreprenorilor LaDoiPași – inclusiv marca proprie LaDoiPași, care se regăsește exclusiv în magazinele lor – pentru a ne asigura că au o afacere competitivă și clienți mulțumiți”, a declarat Irinel Popescu, Director Retail Metro Cash&Carry România.

LaDoiPași este un lanț de magazine de proximitate, înființat în 2012 de către Metro Cash&Carry România, lider pe piața magazinelor de proximitate în regim de franciză, cu un număr total de peste 1.470 de magazine la nivel național, în prezent. Metro este liderul comerțului cu ridicata la scară mondială. Compania operează în 35 de țări și numără peste 150.000 de angajaţi la nivel mondial.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content