FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Gabriel Ivan preia și conducerea subsidiarei Chep din Bulgaria

Gabriel Ivan preia și conducerea subsidiarei Chep din Bulgaria

Grupul logistic Chep, lider în servicii de furnizare a paleților reutilizabili pentru piața europeană de supply chain, anunță desemnarea lui Gabriel Ivan pe poziția de Country General Manager pentru România și Bulgaria, după trei ani de la preluarea conducerii executive a subsidiarei locale.

În rolul său extins, Gabriel Ivan va susține dezvoltarea procesului de colaborare și optimizare a pieței de supply chain din Bulgaria și creșterea sănătoasă a subsidiarei Chep, pentru a consolida poziția de lider a companiei pe piața regională de supply chain. Gabriel Ivan va coordona operațiunile comerciale și P&L-ul pentru România și Bulgaria, care au intrat pe piața Europei de Sud-Est în anul 2012.

“Ambele piețe au un context economic și condiții de dezvoltare similare, deci ne propunem să consolidăm poziția CHEP ca furnizor preferat de producători și retaileri la nivel regional, atunci când vorbim de managementul eficient al paleților și de operațiuni de distribuție prietenoase cu mediul. Acestea vor aduce creștere sănătoasă pentru fiecare actor din supply chain,” a declarat Gabriel Ivan.

România este una dintre piețele cu cea mai mare creștere din rețeaua europeană a grupului logistic. Subsidiara locală a raportat venituri totale de 117 milioane lei la 31 decembrie 2020, menținând un avans anual de două cifre în pofida mediului economic volatil. Portofoliul companiei include peste 400 de companii locale și internaționale din sectorul FMCG românesc, care utilizează paleții Chep pentru a reduce costurile și amprenta de carbon a lanțului de aprovizionare.

Chep Bulgaria este lider în furnizarea de servicii de închiriere a paleților reutilizabili la nivelul pieței locale, cu o bază actuală de clienți care depășește 200 de companii din FMCG și venituri totale de 3,69 milioane dolari la sfârșitul anului trecut. 

Chep este liderul mondial în servicii de închiriere a paleţilor şi containerelor şi parte a grupului Brambles. Din anul 2012, compania deserveşte atât clienți internaţionali, cât şi producători locali, în principal în domeniul bunurilor de larg consum precum: produse de curăţenie şi igienă personală, băuturi, produse alimentare proaspete şi uscate, ulei şi consumabile din hârtie. Chep oferă o gamă de soluţii şi servicii de consultanţă care cresc performanţa activităţilor logistice.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content