Top 3 cele mai populare seruri cu vitamina C disponibile pe MAKEUP

Vitamina C este un ingredient bine documentat și cu eficiență dovedită. După acizi și retinol, este unul dintre standardele de aur ale dermatologiei. Dacă dorești în continuare să te documentezi și să fii la curent cu beneficiile sale, în acest articol vei găsi un scurt ghid al celor mai populare seruri cu vitamina C, pe care le poți găsi pe MAKEUP, cel mai mare magazin de produse cosmetice și parfumerie. makeup_magazin online de produse cosmetice și parfumerie

Vitamina C a fost mult timp promovată ca un adaos esențial la dieta zilnică, dar astăzi aceasta câștigă popularitate și ca ser de îngrijire zilnică a pielii. Oamenii de știință și companiile de îngrijire a pielii au descoperit că aceasta are multe proprietăți de întinerire, fermitate și luminozitate. Studiile arată că vitamina C poate ajuta la protejarea pielii împotriva multor probleme, inclusiv arsuri solare, foretoîmbătrânire, hiperpigmentare, riduri, laxitate, uscăciune, roșeață și tonus neuniform al pielii. În plus valoarea și eficiența acestei vitamine este susținută de studii științifice și de recenzii ale utilizării vitaminei C de către femei.

Totuși de ce ser cu vitamina C? - te vei întreba. Există și alte opțiuni pentru produsele cosmetice, nu-i așa? Adevărul este că, de cele mai multe ori, serul este cel care conține cea mai mare concentrație de ingrediente active, este cel mai bun tip de produs pe care îl poți încorpora cu ușurință în rutina zilnică de îngrijire a pielii.

Clochee Serum Vitamin C

Radicalii liberi sunt substanțe necesare pentru buna funcționare a multor procese vitale, dar atunci când sunt prea mulți în organism, funcția de apărare a pielii este perturbată, iar fibrele de colagen și elastină sunt distruse, ceea ce duce la o îmbătrânire rapidă. Cu serul antioxidant Clochee Serum Vitamin C, vei opri trecerea timpului și vei îngriji corespunzător pielea vasculară, matură și sensibilă. Preparatul are la bază extract de trandafir ridat, o plantă cu o concentrație foarte mare de vitamina C. Acesta stimulează sinteza colagenului, calmează iritațiile și strânge și întărește vasele de sânge. Acest ser cu vitamina C oferă o modalitate sigură de a avea o piele frumoasă, radiantă și netedă în fiecare zi.

DermoFuture Brightening Serum With Vitamin

Cunoscutul brand polonez DermoFuture a creat recent serul iluminator și antioxidant DermoFuture Brightening Serum With Vitamin C. Produsul a fost creat în colaborare cu un centru de cercetare din Elveția, unde sunt dezvoltate formule unice pe baza rezultatelor științifice inovatoare și a darurilor naturii. Ca urmare, aceste produse cosmetice excepționale combină naturalețea cu eficiența chirurgiei estetice și a cosmetologiei. Acesta ser cu vitamina C este unul dintre aceste produse excelente care acționează eficient pentru a obține rezultatul dorit fără a adăuga noi probleme.
Formula este potrivită pentru toate tipurile de piele, în special pentru cea slăbită și ternă, cu pete de vârstă. Datorită compoziției sale speciale, serul are un efect de iluminare, redă tenului o strălucire sănătoasă, conferă netezime și moliciune și combate activ radicalii liberi.

Nanoil Face Serum Vitamin C

Menținerea tinereții, fermității și elasticității pielii feței este dorința aproape fiecărei femei. Serul cu vitamina C de la Nanoil face posibil acest lucru, datorită unui ser special care nu doar încetinește îmbătrânirea pielii, ci și o luminează și o revitalizează, neutralizând efectele nocive ale radicalilor liberi și sporind funcțiile de apărare ale pielii. Compoziția bazată pe o formă 100% stabilă de vitamina C oferă un efect de iluminare, reduce apariția petelor de vârstă, uniformizează tonusul pielii și tratează acneea și erupțiile cutanate. În plus, are un efect antioxidant intensiv, conferă pielii un aspect sănătos și îngrijit, întârzie procesul de îmbătrânire și previne apariția modificărilor legate de vârstă. Consistența ultra-ușoară se absoarbe rapid și este ușor de aplicat datorită dozatorului în formă de pipetă.

Serurile cu vitamina C au dovedit că sunt mai mult decât o simplă tendință în industria cosmetică. Cu capacitatea lor de a combate radicalii liberi, de a stimula producția de colagen și de a reduce petele pigmentare, aceste produse se dovedesc a fi esențiale pentru menținerea sănătății și strălucirii pielii. Dacă încă nu ai încercat un astfel de ser, acum este momentul perfect pentru a descoperi avantajele sale. Alege un produs de calitate, potrivește-l nevoilor pielii tale și lasă vitamina C să-și facă magia, transformându-ți tenul în cea mai bună versiune a sa!

*Articol susținut de MAKEUP

Cosmetic Plant relansează gama Vitamin C Plus
Cosmetic Plant relansează gama Vitamin C Plus
Cosmetic Plant, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, introduce trei produse noi în gama Vitamin C Plus, gamă care are la...
Studiu: Tulburările de pigmentare ale pielii, impact semnificativ asupra calității vieții
Studiu: Tulburările de pigmentare ale pielii, impact semnificativ asupra calității vieții
L'Oréal Dermatological Beauty a prezentat rezultatele a două studii globale privind sănătatea pielii, desfășurate de La Roche Posay (LRP) și...
Studiu: 85% dintre români au luat vitamine sau suplimente în pandemie
Studiu: 85% dintre români au luat vitamine sau suplimente în pandemie
În contextul pandemiei, românii au devenit conștienți de importanța unui sistem imunitar puternic. Astfel, 85% dintre consumatori au luat în...