Olympus lansează o nouă gamă de deserturi pe bază de lapte

Olympus își extinde gama de produse și adaugă în portofoliu trei sortimente de desert pe bază de lapte disponibilă în trei sortimente, cu gust de ciocolată, vanilie și orez cu lapte. Lansarea gamei Olympus Dessert vine ca răspuns la nevoile și dorințele consumatorilor pentru gustări delicioase, cu ingrediente naturale și fără conservanți adăugați. Olympus lansează o nouă gamă de deserturi pe bază de lapte

„Cu o textură cremoasă și fină, noile deserturi pe bază de lapte sunt alegerea potrivită pentru cei care caută gustări care să le ofere un moment de răsfăț. La fel ca toate produsele Olympus, noile deserturi conțin ingrediente de cea mai înaltă calitate. Strategia Olympus se bazează atât pe creștere prin investiții continue în calitate și inovație, cât și prin diversificarea gamei de produse”, a declarat Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus Romania.

Noua gamă Olympus Dessert vine în completarea ofertei de deserturi a companiei, care include deja produse vegetale sub brandul Carpos, cu aceeași abordare - ingrediente atent selecționate, pentru a oferi echilibrul perfect între calitate și gust.

„De asemenea, includerea acestor noi deserturi în portofoliu demonstrează capacitatea noastră de a ne adapta și a răspunde astfel nevoilor consumatorilor", a adăugat Athanasios Giannousis.

Noile sortimente Olympus Dessert sunt disponibile în varianta de ambalaj de 170 grame în hipermarketuri și magazine online.


Citește și Cum se raportează cumpărătorii români la preț în această perioadă


Recent, producătorul de lactate a anunțat că investește peste 40 de milioane de euro în construcția unui centru logistic la Hălchiu, în județul Brașov. Noul hub face parte din strategia de dezvoltare a Grupului Hellenic Dairies în România și în regiune.

Centrul logistic se află în faza de construcție, urmând să fie pus în funcțiune etapizat, începând cu luna ianuarie 2024. Până la finalul anului viitor, acesta va fi complet funcțional și integrat cu fabrica de lactate deținută de companie în imediata vecinătate.

Grupul Hellenic Dairies, din care face parte Olympus, are peste zece ani de prezență la raft pe piața românească, perioadă în care a investit constant pe plan local. Fabrica de lactate Olympus de la Hălchiu, județul Brașov, a fost inaugurată în 2011, iar producția sa este destinată atât pieței locale, cât și exporturilor.

Cu sediul în orașul Trikala din Grecia, Hellenic Dairies este o afacere de familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate, cu operațiuni în 47 de ţări din toată lumea. În prezent, Olympus deține opt fabrici în patru țări (Grecia, România, Bulgaria și Cipru), care produc o gamă completă de lactate, brânzeturi, băuturi vegetale,  sucuri naturale, dar și apă minerală naturală sau băuturi răcoritoare.

 

Olympus a investit aproape 140 mil. euro în Fabrica de Lapte Brașov în zece ani de activitate
Olympus a investit aproape 140 mil. euro în Fabrica de Lapte Brașov în zece ani de activitate
Fabrica de Lapte Brașov, o investiție Greenfield a producătorului Olympus, a atras în cei zece ani de activitate investiții de aproape 140 de...
Olympus a investit peste 139 mil. euro în Fabrica de Lapte de la Hălchiu
Olympus a investit peste 139 mil. euro în Fabrica de Lapte de la Hălchiu
Olympus Foods, unul dintre cei mai mari producători de lactate de pe piața locală, aniversează zece ani de la deschiderea Fabricii de Lapte de...
Olympus intră în categoria ice tea cu brandul “Ceai de la munte”
Olympus intră în categoria ice tea cu brandul “Ceai de la munte”
Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, aduce pe piața locală o nouă gamă de produse din ingrediente 100%...