FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Fan Delivery, în grafic pentru targetul de 10 milioane de lei și cu ochii pe extindere

Fan Delivery, în grafic pentru targetul de 10 milioane de lei și cu ochii pe extindere

Fan Delivery, platformă online de personal shopping cu livrare rapidă lansată de liderul pieței locale de curierat Fan Courier, este în grafic pentru targetul de 10 milioane de lei cifră de afaceri pentru primul an de funcționare. În plus, compania investește în extindere, până la finalul acestui an ținta fiind de a ajunge în 12 orașe.

”În prezent livrăm în București, Cluj, Timișoara, Iași și Brașov, cinci dintre cele mai importante aglomerări urbane din România. Până la finalul acestui an vom extinde livrarea în alte șapte orașe importante, printre care Ploiești, Oradea, Pitești și Craiova. În plus, în paralel cu extinderea acoperii naționale suntem în discuții avansate pentru semnarea de noi parteneriate cu trei retaileri alimentari importanți prezenți pe piața locală”,  a declarat Dragoș Arnăutu, CEO Fan Delivery.

Fan Delivery a fost lansată la finalul anului trecut, cu o echipă de peste 50 de livratori. Platforma este accesibilă tuturor companiilor, mari și mici, care oferă produse și servicii incluse în categoriile listate: Supermarket, Local & Sănătos, Florărie, Beauty & Care, Party Shop, Delicatese, Books & Gifts și Electronice. Pe zona de supermarket Fan Delivery este partener cu Auchan Retail, care pune la dispoziția utilizatorilor platformei peste 7.000 de articole.

Fan Courier, investiții de 20 de milioane de euro pentru 2022

În paralel cu investițiile în plaforma Fan Delivery, Fan Courier pregătește și alte investiții în eficientizarea și dezvoltarea businessului, valoarea totală a investițiilor pentru 2022 ridicându-se la 20 de milioane de euro.Suma va fi direcționată în extinderea flotei auto, construcții, dar și IT.

Cea mai recentă investiție finalizată de liderul pieței de curierat a fost la Cluj-Napoca, unde Fan Curier a inaugurat un hub regional, cu o suprafață de 44.600 de metri pătrați. Pentru construcția hub-ului de la Cluj Fan Courier a investit 14,5 milioane de euro, acesta fiind primul proiect din România prevăzut cu o soluție care optimizează fluxul de curierat și reduce timpii de sortare și tranzit.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content