FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cum celebrează românii luna femeii: comenzi record de seturi cadou, flori și papanași

Cum celebrează românii luna femeii: comenzi record de seturi cadou, flori și papanași

De luna femeii, românii își arată afecțiunea prin comenzi de produse cosmetice, flori și cadouri dulci de pe Tazz. Astfel,  printre cele mai comandate produse din categoria Sănătate și Frumusețe în martie 2023 au fost seturile cadou de îngrijire și crema de mâini.

Zilele de celebrare din luna femeii au adus pentru această categorie cu 400% mai multe comenzi decât într-o zi obișnuită. Cea mai mare comandă din categoria Sănătate & Frumusețe a avut o valoare de 616 lei și a conținut produse destinate exclusiv îngrijirii părului.

“Vedem un trend ascendent în ceea ce privește alegerea cadourilor pentru cei dragi prin aplicația Tazz, interesul utilizatorilor dublându-se pentru parteneri precum florării sau cofetării. Zilele de 1 și 8 martie sunt cele în care se plasează cele mai multe comenzi de flori, aproximativ 70% din totalul înregistrat în toată luna martie”, a declarat Cristina Sauciuc, Head of Brand Tazz.

Conform datelor din aplicație, luna martie reprezintă perioada din an cu un număr record pentru comenzile de flori. Dintre acestea, aproape 70% au fost plasate de 1 și 8 martie, iar în total, florile au reprezentat 16% din totalul comenzilor specifice perioadei de mărțișor.  În plus, numărul buchetelor comandate a crescut cu 30% față de anul precedent.

Topul celor mai comandate flori este condus de lalele, urmate de florile de primăvară.

Suma medie alocată de români pentru cadourile comandate prin aplicație în această perioadă este de 230 de lei pentru o comandă de flori și 104 lei pentru o comandă de deserturi.

Când vine vorba de comenzile din martie 2023 care depășesc cu mult valoarea medie a bonului, Cluj conduce topul cu o comandă în valoare de aproape 1.200 de lei pentru desert și o comandă de flori în valoare de 812 lei. Topul celor mai scumpe comenzi este completat de București, cu o comandă de flori în valoare de 613 lei, o sumă de aproape trei ori mai mare față de bugetul mediu pe care îl alocă de obicei utilizatorii pentru această categorie.

Topul orașelor în care s-au comandat cele mai multe deserturi în luna martie 2023 este format din București, Timișoara și Cluj.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content