FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Caroli Foods se extinde pe piața produselor ready-to-eat

Caroli Foods se extinde pe piața produselor ready-to-eat

Caroli Foods Romania se extinde pe piața ready-to-eat odată cu lansarea gamei Ready Meals Maestro, formată din șapte rețete. Investiția în noua linie de producție se ridică la suma de 450.000 de euro. Produsele sunt pregătite în fabrica de la Pitești, utilizând tehnologia revoluţionară Micvac, adusă pentru prima oară în România de Maestro. Echipamentul inovator Micvac asigură pasteurizarea și sigilarea preparatelor direct în caserole, prevăzute cu supape „inteligente”, care asigură prospețimea conținutului, timp îndelungat.

Gama Ready Meals Maestro conține șapte rețete, gătite cu ingrediente naturale (fasole cu cârnați, chifteluțe marinate cu piure, gulaș de vită, mazăre cu carne de pui, varză cu cârnați, ostropel cu mămăliguță, paste cu carne de vită) și fără conservanți.

„Caroli Foods Group și-a asumat pionieratul în abordarea unor soluții excepționale pentru consumatorii noștri, construindu-și astfel strategia de dezvoltare pe termen lung. Pentru prima dată în țara noastră folosim o tehnologie unică în România, cu ajutorul căreia producem noul nostru portofoliu de mâncăruri gata preparate Maestro. Astfel, am realizat produse unice, chiar într-un context dificil. Am avut curajul să instalăm în fabrica noastră din Pitești o linie tehnologică nouă, ale cărei produse oferă multiple beneficii consumatorilor noștri,” a declarat Roxana Manolescu, CEO al Caroli Foods Group.

Conform datelor obținute din GlobalData_Romania Report, piața de Ready Meals estimează o creștere anuală de 8% în perioada 2018-2023. Conform unui studiu Isense Solutions din martie 2021, izolarea i-a forțat pe oameni să descopere un nou stil de viață, aproape jumătate din români lucrând de acasă. În plus, pandemia a generat schimbări în stilul de viață și nutriția consumatorilor, iar 30% dintre români și-au deteriorat rutina de luare a mesei.

„Această poziționare strategică în categoria mâncărurilor gata preparate a apărut ca răspuns la nevoile consumatorilor. Ne-am implicat într-o călătorie complexă de cercetare, descoperire, dezvoltare și creare a unui mix inovator și complex. Aceasta este o etapă majoră în strategia noastră de creștere pe care o pregătim de mai mult timp, luând în considerare tendințele pieței, comportamentul consumatorilor și potențialul de creștere. Noile produse propuse sub marca Maestro sunt extraordinare - odată încercate, consumatorii vor deveni mari fani, bucurându-se de inovație și produse delicioase în viața lor de zi cu zi,” a spus Ana-Maria Băjan, Director Marketing & PR Caroli Foods Group.

Caroli Foods Group, parte a Grupului Sigma, este lider pe piața din România a produselor procesate din carne și totodată unul dintre cei mai de succes producători din Europa de Sud-Est. Compania a luat naștere în România în 1994 și, de la înființare și până în prezent, a oferit produse alimentare de calitate pentru toate tipurile de consumatori. Portofoliul Caroli include în prezent cinci mărci: Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro și Primo, oferind peste 200 de produse alimentare. Caroli Foods Group deține o fabrică în Pitești, depozite în întreaga țară, o flotă auto semnificativă și a dezvoltat o amplă rețea de distribuție.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content