FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Auchan România va inaugura un magazin în fosta uzină Ford

Auchan România va inaugura un magazin în fosta uzină Ford

One United Properties şi Auchan România încep în această lună lucrările de construcție pentru proiectul imobiliar multifuncţional One Floreasca City, pe care companiile îl dezvoltă împreună, se arată într-un comunicat de presă.

Bugetul de investiții necesar dezvoltării întregului ansamblu este de 100 de milioane de euro, toate clădirile urmând să fie construite după principiul sustenabilității. Proiectul va fi dezvoltat la intersecția arterelor Mircea Eliade şi Calea Floreasca din zona centrală a Bucureştiului.

„One Floreasca City presupune trei componente integrate într-un ansamblu deschis: fosta hală Ford va fi restaurată şi modernizată, transformându-se într-un spaţiu contemporan de retail operat de Auchan România, o clădire de birouri de clasă şi trei blocuri cu apartamente exclusiviste. Proiectul va fi construit pe un teren de 2,8 hectare, 30% din suprafață reprezentând spaţii verzi. În plus vor fi amenajate alei pietonale, zone de relaxare şi un loc de joacă pentru copii. Noua dezvoltare imobiliară va repune în circuitul public o zonă abandonată de 20 de ani, complexul urmând să fie unul deschis întregii comunităţi, cu circulaţie exclusiv pietonală”, au declarat reprezentanţii One Floreasca City.

Dezvoltatorul a cedat municipalităţii o suprafaţă de teren de 1.000 de mp şi va aloca un buget de 1 milion de euro pentru investiţii în infrastructură. Totodată, investitorul şi-a asumat costuri mai mari prin construirea exclusivă a parcărilor în subteran, un total de 1.200 de locuri de parcare urmând să deservească întreaga dezvoltare One Floreasca City.

Toate componentele proiectului: office, retail şi rezidenţial vor fi livrate simultan, în 2020.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content