FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Annabella investește 5 mil. euro în cel de-al doilea Retail Park

Annabella investește 5 mil. euro în cel de-al doilea Retail Park

Annabella, unul dintre cei mai importanți jucători locali din retailul alimentar din Romania, alocă 5 milioane de euro pentru lansarea unui nou Retail Park în Râmnicu Vâlcea, un centru comercial modern care promite să aducă un suflu nou în cumpărăturile locale și să devină un punct de atracție pentru întreaga regiune.

Annabella Retail Park Vâlcea va fi cel de-al doilea centru comercial dezvoltat de Annabella Group și se va întinde pe o suprafață de peste 7.000 mp spațiu închiriabil, oferind o varietate largă de magazine, restaurante, și zone de agrement, fiind situat pe bulevardul Dem Rădulescu din Ramnicu Vâlcea. Proiectul este realizat cu un accent puternic pe durabilitate și integrare comunitară.

Retail park-ul include in jur de 12 magazine, dintre care unele sunt branduri internaționale ce își fac debutul în regiune. De asemenea, sunt disponibile facilități moderne, cum ar fi zone de joacă pentru copii și zone pentru evenimente culturale și sociale.
Lansarea Annabella Retail Park Vâlcea va avea un impact semnificativ asupra economiei locale, creând peste 150 noi locuri de muncă și atrăgând noi investiții în zonă.


Citește și: Annabella preia rețeaua de magazine Best Market și se extinde în Dâmbovița


Deschiderea oficială va avea loc în trimestrul 3 din 2024. Încă din etapa de proiectare, mai multe spații comerciale au fost închiriate.

”Annabella Retail Park Vâlcea  reprezintă un nou capitol în peisajul comercial al orașului Râmnicu Vâlcea, oferind o experiență de cumpărături diversificată și modernă. Cu angajamentul său față de calitate, durabilitate și integrarea comunității, se așteaptă  ca acest retail park să devină un reper important în regiune”, spun reprezentanții Annabella.

Reteaua de retail Annabella este o afacere 100% antreprenorială, cel mai important jucător din retailul alimentar din regiune. Cu prezență pe piață de aproape 30 de ani, rețeaua Annabella numără peste 115 magazine în 4 județe, Vâlcea, Argeș, Olt si Dambovita cu suprafețe cuprinse între 200m² până la 2000m², dezvoltate pe trei concepte de retail diferite – (Annabella A-Z, Annabella Zilnic si Annabella Standard.

În 2022 Annabella a depășit 97 de milioane de euro, cifră de afaceri, un rezultat remarcabil la nivelul pieței locale. Lanțul reprezintă unul dintre principalii angajatori din județul Vâlcea, asigurând peste 1200 de locuri de muncă. Expansiunea afacerii Annabella continuă cu dezvoltarea de parcuri comerciale de tip retail park, deschiderea de noi unități de retail  dar și cu modernizarea și eficientizarea celor existente.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content