FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Animax inaugurează un nou magazin în București și se extinde în Timișoara

Animax inaugurează un nou magazin în București și se extinde în Timișoara

Animax, unul dintre cei mai importanți retaileri pet din România, continuă extinderea și consolidarea poziției pe piață, în urma unor investiții de peste 150.000 euro în București și Timișoara. Astfel, compania ajunge la 132 de unități la nivel național.

Pe 1 decembrie, Animax deschide magazinul cu numarul 30 din București, în centrul comercial Supernova Alexandriei, Șoseaua Alexandriei, București, cu o suprafață de 156 mp. Totodată, Animax extinde prin dublarea suprafeței magazinul din Auchan Timișoara Nord.

“Este știut faptul că românii sunt printre cei mai mari iubitori de animale din Europa, iar Animax le propune un nou concept de magazin dedicat, care îmbină perfect experiența de cumpărături cu pasiunea pentru animale de companie”, declară Miruna Diaconescu, Director de Marketing, Pet Network International Romania.

Prin această ultimă deschidere în anul 2023, Animax vizează consolidarea poziției pe piață la nivel național.

De asemenea, ca parte din dezvoltarea companiei, Animax a investit recent 50.000 de euro în digitalizare, modernizând magazinul online și lansând aplicația FideliClub prin care sunt acordate reduceri pentru fiecare achiziție.

Prezent în majoritatea orașelor mari din țară, Animax are cele mai multe magazine în București, Brașov, Constanța, Iași, Oradea și Timișoara și un total de peste 500 de angajați, fiind astfel cel mai extins retailer specializat în vânzarea de produse și accesorii pentru animale de companie.

Primul magazin Animax (marcă înregistrată) a fost deschis de către compania Pet Product în anul 2001. Ulterior, extinderea a avut loc în mai multe zone ale Bucureștiului, precum și în alte orașe ale țării.
Pet Network International operează în România prin intermediul brandurilor Animax și Maxi Pet. Compania are în România o cifră de afaceri netă de peste 80 milioane de euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content