FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Unul dintre cei mai mari jucători din turism intră în retail și deschide prima drogherie [GALERIE FOTO]

Unul dintre cei mai mari jucători din turism intră în retail și deschide prima drogherie [GALERIE FOTO]

Investitorul român Cristian Pandel, proprietarul Memento Group, din care face parte şi agenţia de turism Christian Tour, se reinventează ȋn pandemie şi lansează un concept inovativ de “drogherie” a viitorului, un magazin de familie dedicat sănătăţii şi stării de bine, sub brandul Yuga.

Primul magazin Yuga va fi deschis oficial pe 17 decembrie a.c., într-un spațiu de 800 mp amplasat ȋn incinta Centrului Comercial Auchan Titan din București, pentru anul viitor fiind preconizate încă patru deschideri de magazine, cu o suprafață de minim 1.000 mp fiecare. Totodată, investitorul mizează şi pe platforma e-commerce yuga.ro, care a fost lansată deja şi este complet funcţională.

„Ȋn această perioadă provocatoare am ajuns să conştientizăm cel mai bine cât de important este să ne ȋngrijim de sănătatea corpului, dar mai ales de sănătatea mentală. Suntem lideri în piaţa de turism din România și clienții ne iubesc pentru vacanțele memorabile, iar de acum ne propunem să le oferim mai mult decât vacanţe. Să oferim alternative pentru un stil de viaţă sănătos tot timpul anului, nu doar ȋn vacanţă. Vom aduce la ȋndemâna oricui, la preţuri accesibile, produse care susţin sănătatea şi starea de bine a familiei la toate nivelurile. Yuga este mai mult decât un brand de retail, este o alternativă pentru un stil de viaţă armonios. Prin această „farmacie a viitorului” ȋnţelegem să abordăm sănătatea integrat şi să educăm publicul că starea de bine izvorăşte din surse multiple şi interdependente: de la  hrana pe care o mâncăm, la cosmeticele pe care le punem pe piele ori suplimentele şi remediile naturiste pe care le utilizăm”, declară Cristian Pandel, proprietarul Yuga.

Yuga mizează pe patru piloni principali care să acopere necesarul unei familii pentru o viaţă echilibrată şi fericită. Noul concept venind în întâmpinarea familiilor tinere care au un stil de viaţă activ, modern, cu accent pe sănătate, mişcare, educaţie, grijă pentru natură şi dorinţa de a profita de fiecare moment. „Yuga este de genul feminin, se adresează familiei şi elementului central ce defineşte familia - mama.”, completează Cristian Pandel.

Ȋn acest moment ȋn magazinul din Titan sunt listate peste 20.000 produse, iar platforma online numără ȋn jur de 25.000 articole, incluzând şi o serie de produse comercializate ȋn sistem marketplace. Noul business lansat acordă o atenţie sporită fluidizării procesului de vânzare online şi livrării rapide, direct la uşa cumpărătorului sau prin ridicare direct din magazin. Ȋn acest sens magazinele au la dispoziţie infrastructura solidă a Memento Group, construită ȋn peste 20 ani de activitate: flota de autovehicule a MementoBUS; autogara Central Bus Station şi spaţiile adiacente acesteia sau sediile agenţiilor de turism din toată ţara, unde vor fi amplasate şi puncte de livrare Yuga.

Bugetul de investiţii ȋn noul proiect pentru primii 3 ani se ridică la circa 10 milioane de euro, finanţarea iniţială fiind susţinută din linii de credit. După această primă fază de lansare, compania intenţionând să acceseze şi alte surse de finanţare alternativă sau parteneriate strategice. 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content