FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Aparatele de colectare automată Envipco cresc eficiența businessurilor din retail în implementarea Sistemului de Garanție-Returnare

Aparatele de colectare automată Envipco cresc eficiența businessurilor din retail în implementarea Sistemului de Garanție-Returnare

envipco

Pe 30 noiembrie anul acesta, urmează intrarea în funcțiune a Sistemului de Garanție-Returnare în România. În cadrul sistemului, comercianții au obligația de a colecta ambalajele, manual sau automat. Procesarea manuală, deși nu presupune o investiție inițială mare, presupune un efort administrativ constant, un spațiu mare pentru depozitarea ambalajelor returnate, precum și riscuri de eroare sau fraudă.

Procesarea automată cu RVM-uri (Reverse Vending Machines), însă, are beneficii pe termen lung. Compactarea ambalajelor duce la optimizarea spațiului de stocare și de vânzare și scade riscul de fraudă.

Tehnologia de procesare automată evită erorile umane la returnarea garanției, eficientizează munca angajaților și reduce costurile cu forța de muncă, scade timpul de așteptare al clienților pentru returnarea ambalajelor și le oferă mai mult timp pentru cumpărături.

“Noi suntem pregătiți să oferim tot suportul pentru implementarea ușoară și eficientă a SGR în magazine. Avem soluții pentru toate tipurile de magazine și oferim suport atât înainte de vânzare, în alegerea celui mai potrivit automat de colectare pentru fiecare spatiu, cât și după instalare, pentru a asigura funcționarea fără întreruperi a aparatului. Experiența noastră îndelungată cu sistemele de garanție-returnare, atât la nivel de grup, pe alte piețe, cât și la nivel local, unde am fost implicați în procesul SGR încă de la început, ne va ajuta să anticipăm eventualele probleme și să acționăm rapid pentru a le rezolva. Fiindcă știm că implementarea SGR nu se termină odată cu instalarea aparatului, ci atunci începe”, punctează Bogdan Trancă, Director Comercial Envipco România.

RVM-urile Envipco sunt cele mai eficiente soluții pentru comercianți, din punct de vedere al costurilor, fiabilității operaționale și tehnologiei. De la aparatul Flex, cu o amprentă la sol de 0,54 mp - dedicat centrelor de returnare cu spațiu disponibil minim și volum redus de reciclare a ambalajelor de băuturi - , și până la aparatul Quantum, cu alimentare vrac inovatoare și peste 100 de recipiente procesate pe minut - dedicat centrelor de returnare mai mari, cum ar fi supermarketuri mari, hipermarketuri și centre de colectare şi returnare -, portofoliul de produse acoperă nevoile oricărui tip de spațiu comercial. Tehnologia de ultimă generație asigură prevenirea fraudei și cea mai mare rată de compactare și se poate integra cu orice platformă informatică de comerț.

Envipco România, parte a grupului Envipco - cu peste 40 de ani experiență în fabricarea și operarea soluțiilor de colectare și reciclare-, este singura companie din țară care produce local, în Sebeș, județul Alba, automate de colectare a ambalajelor de băuturi, asigurând mentenanță și service cu echipa din România. Envipco susține economia României prin producerea și distribuirea echipamentelor către toată Europa, precum și prin alegerea de furnizori locali.

Combinând expertiza internațională și locală, Envipco asigură soluții personalizate și suport în funcție de nevoile clienților (echipamente, comunicare, materiale educative etc.), servicii de instalare rapide și eficiente, service periodic pentru garantarea funcționării perfecte a stațiilor inteligente și down-time minim datorat existenței pe stoc a pieselor de schimb.

Reciclăm inteligent. Evoluăm împreună.

*Articol susținut de Envipco România

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content