Margaritar la Campionatul International de Gatit in Aer Liber, editia 2010 | Progresiv
Zaharul Margaritar a oferit trei zile de arta gastronomica la Campionatul International de Gatit in Aer Liber. Intre 7 si 9 mai, bucatarii profesionisti dar si cei care au doar ca hobby gatitul s-au intrecut pentru a castiga aprecierea unui juriu alcatuit din chefs de renume la nivel international, informeaza un comunicat al companiei. Printre acestia s-a numarat si Cornelia Ghisoi, Lady Chef a Romaniei si noua imagine Margaritar.
Momentele speciale ale competitiei au fost marcate de stabilirea recordului mondial "Cel mai mare ou facut din Zahar Margaritar", de catre maestrul Silvian Miron, specializat international in creatii din zahar si ciocolata, gastro-show-ul Corneliei Ghisoi, pe ritmurile orchestrei Karpaten Show si demonstratiile de preparare a dulciurilor cu zaharul Margaritar.
In cadrul evenimentului, vizitatorii au putut degusta si cumpara deliciile culinare din diverse zone ale tarii - preparate culinare facute in casa, dulciuri bio sau specialitati de branza.
Cupa Clasei de sambata, Cupa Zahar Margaritar, a fost castigata de catre echipa Rozmarin Predeal. Cupa a fost inmanata de catre Maestrul Cornelia Ghisoi, Lady Chef a Romaniei.
Dragos Bercea si George Catana au prezentat fiecare cate o expozitie de dulciuri si deserturi realizate din Zahar Margaritar.