Faina Dobrogea si uleiul Argus organizeaza campionatul cozonacilor | Progresiv
Faina Dobrogea si uleiul Argus organizeaza in perioada 23 martie-19 aprilie “Campionatul cozonacilor” un cooking show la care pot participa gospodine din intrega tara pricepute la prepararea celor mai gustosi si pufosi cozonaci.Emisiunea este difuzata de luni pana joi intre orele 17.40-18.00 pe Euforia TV.
Conceputa ca un veritabil “maraton al cozonacilor” emisiunea urmareste prezentarea celor mai reusite retete de cozonaci intr-un periplu prin toate regiunile tarii,din Dobrogea in Bucovina si din Ardeal pana in Oltenia si ofera tuturor gospodinelor posibilitatea de a afla secretul prepararii celor mai buni cozonaci dar si de a participa la concurs cu retete proprii pe care le pot trimite pe adresa “Campionatul cozonacilor”CP nr 656,Of Postal 6,Constanta.
Pe parcursul concursului un juriu format din maestri bucatari in frunte cu maestrul Stefan Bercea-Presedintele Asociatiei Bucatarilor din Romania,evalueaza atat procesul de preparare cat si cozonacii si decide care dintre concurente merge in finala.
Premiul cel mare, o excursie la Paris pentru castigatoare si familia ei ,va fi oferit de faina Dobrogea si uleiul Argus pe data de 19 aprilie in cadrul marii finale, difuzata incepand cu orele 19.00 pe Euforia TV, unde va fi aleasa prima “campioana a cozonacilor” din Romania.