FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Un nou ambalaj pentru Müller Kalinka Kefir

Un nou ambalaj pentru Müller Kalinka Kefir

Müller Kalinka Kefir, produs care are în compoziție drojdie de chefir, are un nou ambalaj, în limba română, care evidențiază conținutul de drojdie, proteine și grăsimi pentru a reliefa în ochii consumatorilor cele mai relevante beneficii ale acestui produs.

Müller Kalinka Kefir este o băutură bogată în nutrienți și are un gust specific și o textură cremoasă, fiind o băutură fresh și consistentă. Conținutul de 16g  de proteine în fiecare sticlă de Müller Kalinka Kefir, și cel scăzut de grăsimi, de doar 1,5%, fac din această băutură un aliment care nu trebuie să lipsească din frigider.

Müller Kalinka Kefir poate fi integrat cu ușurință în planul alimentar zilnic, ca gustare între mese sau chiar ca înlocuitor al ei. Dimineață, lângă o porție delicioasă de cereale, la prânz, sub forma unui dressing de salată, sau la cină, sub forma unui sos pentru carne sau pește, Kalinka Kefir este și o băutură versatilă care încurajază creativitatea în bucătărie.

Müller este o companie de origine germană, fondată de Ludwing Müller în anul 1896, în Aretsried. Pe piața din România, Müller este prezentă încă din 2008, portofoliul companiei fiind format din peste 160 produse, precum  Müller Pezzi, Müller Riso, Müller Mix, Müllermilch, Müller Kaffee, Müller Kefir, Müller Ayran, Müller Protein+, Müller Smântână și multe altele.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content