FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Trei vinuri noi în portofoliul Vinarte

Trei vinuri noi în portofoliul Vinarte

Domaine Vinarte a lansat recent UniQ, Roza de Sâmburești și Soare Rosé, 3 vinuri noi, primele din cele 10 noi etichete propuse pentru anul în curs, ca parte a dezvoltării portofoliului de produse adresat atat segmentului de retail, cât și celui HoReCa.

Obiectivul de business pentru anul 2019 este creșterea cifrei de afaceri cu 15% fata de 2018, acesta bazându-se în principal pe creșterea portofoliului de produse, în special pe gamele premium si super premium, precum și pe modernizarea celor două crame din Mehedinți (Stârmina) și Olt (Sâmburești) și introducerea lor în circuit turistic.

Roza de Sâmburești și Soare Rosé sunt două vinuri rosé seci din gama pemium, ce se adresează atât segmentului de retail, cât și celui HoReCa. Ele se alătură celorlalte 2 vinuri rosé din portofoliul Cramei,  răspunzând astfel cererii consumatorului modern și întăresc rezultatele ce arată un trend crescător în ultimii 2 ani al rosé–urilor în peferințele românilor, în special în rândul publicului feminin.
UniQ este un vin roșu super-premium, exclusivist, în ediție limitată de doar 2517 sticle, cel mai scump din portofoliul Cramei, destinat segmentului HoReCa și clienților privați, fideli vinurilor roșii Vinarte.

Pentru anul 2019 Vinarte își dorește extinderea portofoliului de produse pe piețele externe pe care este deja prezentă - Canada, Franța, Luxembourg, Belgia, Polonia, China, Koreea și Japonia, precum și intrarea pe piețe noi.

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content