FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Testimoniale

Testimoniale

EDITIA 2012 - 21 IUNIE
Marius Ilie, Director magazin Supermarket Ialomita, Comind S.A.
Va multumesc pentru invitatia de participare la Progresiv Interactiv. Tine-ti magazinul sub control.
Asa cum ne-am obisnuit, avand experienta participarii la prima editie, intalnirea a fost constructiva pentru comerciantii locali, pentru care mijloacele de informare cu privire la piata de retail si de adaptare la modificarile legislative, sunt limitate fata de cele ale concurentilor internationali cu structuri si departamente specifice in spate.
Au fost abordate subiecte de interes atat in prezentarile invitatilor dumneavoastra (noi chiar ne dorim imbunatatirea solutiei software de gestiune si management a magazinului), cat si in partea de interactiune cu reprezentantii ANPC, DSVSA si casei de avocatura, aceasta fiind o ocazie unica de a discuta deschis cu autoritatile competente despre problemele intampinate si solutiile posibile, din alta postura decat cea de comerciant supus controalelor.   
Asteptam cu interes urmatoarele intalniri Progresiv Interactiv.
 
EDITIA 2011  - 22 SEPTEMBRIE
 
Eugenia Dumitrescu, Director Economic si asociat la Adi Dumi SRL (operatorul a 2 mini-marketuri in Lehliu, jud. Constanta):
 
“Trebuie sa ne reinnoim permanent modul in care facem comert. Am schitat deja o lista de schimbari pe care le vom face in afacerea noastra pentru imbunatatirea activitatii, in urma prezentarilor de la seminar. Evenimentul a fost foarte bine organizat si ne bucuram ca au fost atinse si anumite subiecte dureroase pentru retailerii mici. Citim revista Magazinul Progresiv de circa 10 ani si apreciem echipa Progresiv pentru ca este tanara si foarte bine pregatita”
Ioana Purcaru, Director ABC Goldas (operatorul unui supermarket in Pitesti): 
 
“M-am hotarat sa vin la seminar de indata ce am aflat de el. Ma bucur ca au avut acces si retailerii din afara Bucurestiului, pentru ca in provincie sunt organizate foarte putine evenimente de acest tip. Micii comercianti sunt putin marginalizati, nu au acces la studii de piata, iar seminarul ne-a adus informatii foarte utile. Citesc revista Magazinul Progresiv de aproximativ cinci ani si pot spune ca ma ajuta foarte mult in activitatile de zi cu zi din magazin, in incercarea de a ne multumi clientii”
Liliana Comaneci, Administratorul Comat Comserv - operatorul retelei Quick Deli din Pitesti:
 
“Seminarul a fost foarte util, consider ca ne ajuta sa stim unde ne aflam si incotro mergem. La fel, Ghidul Practic pentru Comercianti pe care l-ati lansat in cadrul evenimentului este cu siguranta un instrument foarte util pentru afacerea noastra si am aprecia daca va fi publicat in mai multe editii”  
Constantin Popa, Administratorul S.C. Vitosa S.R.L din Talmaciu:
 
“Atunci cand am primit invitatia de a participa la acest seminar, m-au atras subiectele de discutie, mai ales ca noi, retailerii din comertul traditional, ne bazam pe informatiile furnizate de publicatiile de specialitate. Ideea de a fi prezent la acest seminar a fost chiar si mai inspirata pentru ca una e sa fi participant activ si sa pui intrebari oamenilor care iti vorbesc si alta e sa studiezi temele de interes de unul singur, in fata revistei. Prima parte a seminarului, axata pe prezentarea comportamentului si a tendintelor din consum imi vor fi de mare folos in buna gestionare a spatiului de la raft.
 
Prezentarile au constituit un bagaj foarte mare de informatii transmise intr-un timp foarte scurt si de aceea vreau sa restudiez temele abordate pentru a putea implementa unele schimbari la nivelul magazinului, in scopul eficientizarii vanzarilor. Consider ca aceste seminarii sunt in folosul nostru, al comerciantilor traditionali iar daca intentionati pe viitor sa mai organizati evenimente similare, voi participa cu mare placere.”
Marius Ilie, Retail Director, Comind:
 
„Imi vor folosi cu siguranta informatiile prezentate in cadrul seminarului, pot spune ca a fost o intrunire foarte utila, mai ales ca subiectele abordate au fost de actualitate. Desigur ca mai sunt multe lucruri de discutat, retailul fiind o industrie complexa, insa dialogul cu producatorii si autoritatile va fi mereu de interes pentru noi, comerciantii. In mod sigur as mai participa la un eveniment de acest gen daca mi s-ar mai ivi ocazia”.
Tracking Popular Content