FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Termeni si conditii

Termeni si conditii

Cu exceptia cazului in care se precizeaza in mod expres pe acest site, vizualizarea, downloadarea si printarea materialelor si informatiilor este permisa, in urmatoarele conditii.

1. Materialele si informatiile pot fi folosite numai in scop personal, informational, intern si non-comercial.

2. Este interzisa modificarea in orice fel a materialelor si informatiilor, fara acceptul scris al CMG Media Solutions.

3. Continutul acestui site nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica, fara permisiunea anterioara, scrisa, a CMG Media Solutions.

4. Intreg continutul acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea CMG Media Solutions si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

5. Este interzisa scoaterea drepturilor de autor de pe materialele si informatiile prezente pe site.

6. CMG Media Solutions isi rezerva dreptul de a revoca in orice moment permisiunea de a viziona, downloada si printa materialele si informatiile prezente pe site.

7. Drepturile acordate constituie o licenta, nu un transfer de titlu. Drepturile specificate mai sus de a viziona, downloada si printa materialele si informatiile prezente pe site nu se aplica in cazul designului si layout-ului acestui site. Anumite elemente prezente pe site reprezinta marci inregistrate si sunt protejate de lege. Se interzice copierea sau imitarea lor partiala sau totala.

8. Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri, ale unor terte companii, acestea nefiind sub controlul CMG Media Solutions. Accesarea acestor terte site-uri se face pe risc propriu iar CMG Media Solutions nu este responsabila pentru acuratetea informatiilor, datelor, opiniilor, sfaturilor sau afirmatiilor facute pe aceste site-uri, sau pentru calitatea produselor si serviciilor disponibile pe aceste site-uri. CMG Media Solutions pune la dispozitie aceste link-uri in scop pur informativ. CMG Media Solutions nu este responsabila in nici un fel pentru continutul sau utilizarea acestor terte site-uri.

Tracking Popular Content