FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Tehnologie superioară pentru styling ca la salon

Tehnologie superioară pentru styling ca la salon

Cu o experiență de peste 140 de ani în aranjarea părului, Wella cunoaște cele mai exigente nevoi ale clientelor și se asigură, prin formula superioară a gamei Wella Deluxe, că strălucirea părului consumatoarelor va fi însoțită de protecție și control de lungă durată.

Gama Wella Deluxe, formată din 7 sortimente premium, este creată pentru toate femeile care își doresc ca părul lor să arate în permanență ca după o ședință la salon. Cu ajutorul gamei Deluxe consumatoarele pot să creeze cu ușurintă look-uri spectaculoase fără să își facă griji în legătură cu deteriorarea firului de păr. Astfel, complexul unic cu keratină - Kerashield 5™ protejează cu succes părul împotriva celor 5 factori: deteriorărilor mecanice, radiațiilor UV, deshidratării, electrizării și umidității.

Wella Deluxe protejează firul de păr și oferă strălucire de lungă durată, ingrediente precum uleiul de Jojoba și Provitamina B5 rămânând pe păr pe întreaga durată a zilei. Utilizarea sortimentelor Deluxe garantează senzația naturaleții, fără să încarce firul de păr.

Wella Retail distribuie 3 branduri de styling în România: Wellaflex, Shockwaves și Wella Deluxe.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content