FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Techir investește 80.000 de euro în producția de dezinfectanți

Techir investește 80.000 de euro în producția de dezinfectanți

Brandul autohton de produse cosmetice și terapeutice care conțin apă salină și nămol sapropelic din lacul Techirghiol și-a adaptat linia de producție și a început să fabrice dezinfectanți pe bază de alcool.

Investiția totală se ridică la 80 de mii de euro, iar Techir estimează că 20% din vânzările din acest an vor fi reprezentate de noua linie de produs. Producătorul a obținut toate avizele necesare pentru a vinde produsul ca biocid și acesta vine în completarea gamei de săpunuri naturale dedicate igienizării mâinilor.

Produsele din gamă vin ambalate în 10 tipuri de recipiente cu dimensiuni și forme diferite, dispenser, flip top, spray pulverizator și au la bază o formulă recomandată de Organizația Mondială a Sănătății.

Gama de dezinfectanți nu este core business pentru Techir, dar reprezentanții companiei românești estimează o capacitate de încărcare în recipiente de 1 tonă de produs finit pe zi, în condițiile în care fabrica nu funcționează la capacitate maximă pe fondul măsurilor de siguranță luate odată cu declanșarea crizei Covid-19.

Techir are o vechime de 5 ani pe piața produselor cosmetice naturale autohtone. Compania a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 200.000 de euro iar pentru anul în curs reprezentanții companiei estimează o creștere cu 45% a cifrei de afaceri.

20% din vânzările companiei sunt realizate prin canalele proprii, magazinul online și târgurile de profil, însă produsele Techir sunt comercializate și în Mega Image Concept Store, farmaciile Catena, DM, Cărturești, dar și farmacii independente, drogherii, spa-uri și magazine mixte.

 

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content