FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > VTEX, venituri în creștere cu 22% în trimestrul doi

VTEX, venituri în creștere cu 22% în trimestrul doi

VTEX, platforma enterprise de comerț digital, anunță că veniturile totale au crescut cu până la 30,9 milioane dolari în cel de-al doilea trimestru al anului 2021, de la 25,3 milioane dolari în cel de-al doilea trimestru al anului 2020, reprezentând o creștere de 22%.

„Performanța noastră solidă accentuează amploarea oportunității digitalizării pe piețele emergente, inclusiv în România, în pofida redeschiderii graduale a retailului fizic”, afirmă Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA Sales VP în cadrul VTEX.

Tot în cel de-al doilea trimestru din 2021, VTEX a dezvoltat și lansat îmbunătățiri ale capabilităților de comerț. VTEX Intelligent Search este interconectat de acum la VTEX OMS și legat de inventory intelligence pentru a regionaliza rezultatele căutării, crescând astfel ratele de conversie. De asemenea, VTEX OMS a lansat o nouă funcționalitate care le permite clienților să își gestioneze capacitatea pentru livrări planificate, având ca obiectiv îmbunătățirea preciziei SLA-urilor promise cumpărătorilor și procentajul de SLA-uri îndeplinite la livrările planificate.

VTEX, perspective de afaceri

Reprezentanții VTEX susțin că piața de e-commerce crește chiar și atunci când magazinele fizice de retail încep gradual să se redeschidă în întreaga regiune. “Putem observa cum economia își revine încet în 2021, întorcându-ne la normal după contracția din 2020, cauzată de efectele pandemiei COVID-19. Creșterea  comerțului online pe piața din America Latină continuă la un nivel mai mare decât era înaintea pandemiei, demonstrând că accelerarea legată de carantină din 2020 este sustenabilă. Ne așteptăm ca VTEX să treacă prin tendințe similare și în cel de-al treilea trimestru. Credem că evoluțiile favorabile solide ale sectorului vor continua să stimuleze dezvoltarea și că ratele de creștere generale ale comerțului electronic în regiune să continue, în pofida predicțiilor pe termen scurt. Preconizăm că tendințele sezoniere vor rămâne la fel ca în anii precedenți și ne așteptăm ca venitul nostru să crească secvențial pentru trimestrele rămase din 2021”, se arată într-un comunicat VTEX.

Luând în considerare tendințele menționate anterior și performanța VTEX în cele șase luni care s-au încheiat la 30 iunie 2021, compania țintește venituri care să se situeze în intervalul de 31,0 milioane dolari și 31,5 milioane dolari pentru cel de-al treilea trimestru al 2021 și în intervalul 124 milioane dolari și 126 milioane dolari pentru anul fiscal care se va încheia la 31 decembrie 2021.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content