FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > VTEX are un nou General Manager în regiune

VTEX are un nou General Manager în regiune

Platforma enterprise de comerț digital VTEX anunță numirea Danielei Jurado în calitate de EMEA General Manager. În noul său rol, Daniela va conduce echipele Sales & Marketing, Customer Experience și Growth Engineering în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Daniela Jurado a coordonat deja cu succes creșterea companiei VTEX, mai întâi în America Latină, apoi în Brazilia și ulterior în Europa de Vest, unde, în anul 2019, a lansat operațiunile comerciale din Italia, Portugalia și Regatul Unit. Pe parcursul carierei sale în cadrul companiei, ea a lansat și dezvoltat un program pentru parteneri în America Latină, creând de la zero un ecosistem de parteneri de top în ecommerce, agenții, firme de consultanță și entități care contribuie la accelerarea transformării comerțului digital.

„Pe măsură ce VTEX se dezvoltă și ne apropiem de viitorul pe care îl dorim, este momentul ca Europa să devină o singură regiune operațională. Astfel, îmi face plăcere să anunț noul rol al Danielei Jurado, care va coordona acest efort. Cunoștințele ei aprofundate în ceea ce privește piața europeană, în combinație cu calitățile ei înnăscute, cu energia, ingeniozitatea și capacitatea de a-și asuma provocări pentru a le transforma în succese concrete, vor contribui la procesul de extindere accelerată a companiei VTEX în regiunea EMEA, menținându-se în linie cu obiectivele noastre strategice”, afirmă Mariano Gomide de Faria, fondator și co-CEO la VTEX.

Importanța strategică pe care o prezintă Europa pentru VTEX, o companie multinațională prezentă în 32 de țări și listată la Bursa de Valori de la New York - NYSE, este confirmată de obiectivele ambițioase încredințate managerului general pentru a extinde echipa din EMEA până în primul trimestru al anului 2022.

“Suntem încântați să o avem pe Daniela Jurado mai aproape de echipa noastră locală. Sunt sigur că împreună vom reuși să ne consolidăm echipele, iar eforturile comune vor da rezultate excepționale. Schimbul de experiențe acumulate atât pe piețele din Europa de Est, cât și pe cele din Europa de Vest, ne vor ajuta să avem o mai bună imagine de asamblu asupra comerțului digital și să oferim clienților cele mai noi tehnologii într-un timp mai scurt”, susține Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA Sales VP în cadrul VTEX.

Parte din echipa VTEX din anul 2015, Daniela a urcat rapid pe scara ierarhică a organizației, ocupând rolurile de Global Partner Head, Sales Director Brazilia, Country Manager Italia și, cel mai recent, General Manager Europa de Vest. În ultimele 14 luni, în care a deținut rolul de General Manager pentru Europa de Vest, Daniela Jurado a obținut o creștere de 40% a numărului de clienți.

Daniela Jurado vizează reproducerea modelului său de succes pe piețele lansate recent de VTEX, printre acestea regăsindu-se Franța, Benelux, Europa de Est, Africa și Orientul Mijlociu. Până în prima jumătate a anului 2022, General Managerul EMEA va conduce și lansarea operațiunii comerciale din Germania.

„Dezvoltarea afacerii VTEX, în care am crezut cu tărie de la prima mea întâlnire cu cei doi fondatori, a fost și continuă să fie ambiția mea. O parte esențială a rolului meu constă în sprijinirea brandurilor din întreaga lume pentru ca acestea să își valorifice oportunitățile de afaceri oferite de comerțul digital și să adopte platforme și modele tehnologice din ce în ce mai avansate, integrate, orientate spre clienți și, să nu uităm, scalabile”, a afirmat Daniela Jurado.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content