FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > VTEX anunță a treia ediție a programului Accelerator pentru comerțul colaborativ

VTEX anunță a treia ediție a programului Accelerator pentru comerțul colaborativ

VTEX, platforma enterprise de comerț digital, lideră în accelerarea transformării comerțului din America Latină, care se extinde în prezent la nivel global, anunță cea de-a treia ediție a programului său VTEX Accelerator. Cererile pot fi depuse până la 14 noiembrie. 

Încă de la lansarea din anul 2020, programul VTEX Accelerator și-a propus să stimuleze dezvoltarea piețelor de comerț digital la scară globală, într-o manieră ce se bazează pe colaborare, ajutând astfel startup-urile să își atingă potențialul deplin. Prin această inițiativă, VTEX speră să încurajeze adoptarea comerțului colaborativ și să construiască un ecosistem digital la nivel global pentru acest sector.

În cele două ediții anterioare, VTEX Accelerator a avut rezultate extrem de bune, înregistrând un număr de 538 de cereri de înscriere provenite din peste 44 de țări. În plus, trei câștigători și un finalist al programului — Usedesk, ChatCenter, Photoslurp și respectiv BrainDW — și-au transformat deja ideile în soluții complet funcționale, disponibile pe VTEX App Store.

„Participarea la programul VTEX Accelerator a fost o experiență nemaipomenită pentru compania noastră. În calitate de câștigători, am avut acces la mentorat și la formare în domeniul comerțului digital. În paralel, dezvoltarea de parteneriate cu VTEX ne-a permis să integrăm soluția noastră într-un ecosistem global al operatorilor de comerț digital”, afirmă Gonzalo Baeg Veglia, co-fondator al ChatCenter Network, unul dintre câștigătorii VTEX Accelerator.

Noua ediție a programului VTEX Accelerator

Cererile de înscriere la cea de-a treia ediție a programului VTEX Accelerator pot fi depuse până pe data de 14 noiembrie. În urma unui proces amplu de selecție, care va lua în considerare relevanța soluțiilor specifice pentru regiunile și stadiile de avansare, vor fi aleși 36 de finaliști care vor concura în cadrul a șase probe finale, acestea urmând să se desfășoare în luna decembrie. Dintre acestea, 18 startup-uri vor fi alese câștigătoare și vor participa la program începând cu 1 februarie 2022, beneficiind de granturi acordate fără componenta de contribuție proprie, în valoare de până la 10.000 USD, pentru a-și dezvolta propriile soluții pe VTEX App Store, mentorat de specialitate, asistență tehnică și vizibilitate în ecosistemul de comerț digital.

„Suntem încântați să vedem că programul VTEX Accelerator crește și mai mult odată cu această nouă ediție. Ne așteptăm să avem aplicații îndrăznețe, care răspund unor nevoi actuale și de viitor, și din regiunea Europei Centrale și de Est. Din nou, colaborarea va fi esențială pentru a-i ajuta pe cei mai buni să exceleze, iar VTEX este pregătită să își îndeplinească rolul în cadrul acestui proces”, menționează Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP în cadrul VTEX.

Selecția finală va fi decisă de o comisie de jurați, formată din Mariano Gomide, co-fondator și co-CEO VTEX, Geraldo Thomaz, co-fondator și co-CEO la VTEX, Patricia Amaro, fostă membră a consiliului de administrație în cadrul Unilever Spania, Gabriel Cabrera, fost director regional pentru America Latină la SONY și Francesco Ceballos, co-fondator MercadoLibre.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content