FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vascar estimează o creștere de 20% a afacerilor în 2017

Vascar estimează o creștere de 20% a afacerilor în 2017

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne din România, a încheiat primele șase luni ale acestui an cu o creștere de 5% a afacerilor comparativ cu aceeași perioadă a anului 2016. Cel mai mare avans a fost înregistrat de preparatele din carne, cu o creștere de 12% în primul semestru.

”Cu ocazia aniversării a 33 de ani de activitate a companiei, am demarat în luna mai o amplă campanie promoțională în magazinele proprii. Campania a fost un real succes, în mai vânzările majorându-se cu 25% față de perioada similară a anului trecut, iar numărul de tranzacții a crescut cu peste 10%”, explică Vlad Ciuburciu, Marketing Manager Vascar.

În ceea ce privește evoluția businessului pentru întreg anul, Vascar mizează pe o creștere de 20%, susținută de investițiile în extinderea canalelor de vânzare, de eficientizarea producției, dar și în marketing și comunicare. În plus, producătorul are în plan deschiderea a cinci magazine noi.

Cu peste 30 de ani de experiență, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne  și conserve din România, produsele fiind comercializate sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate. Compania deține o fabrică de procesare și 20 magazine proprii în regiunea Moldovei. În 2016, compania a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content