FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vascar deschide un nou magazin în Iași

Vascar deschide un nou magazin în Iași

Vascar, unul dintre principalii producători locali de preparate din carne și conserve, anunță inaugurarea celui de-al patrulea magazin propriu din Iași și al 19-lea din regiunea Moldovei.

Noul magazin, situat pe Șoseaua Păcurari, nr. 30, se întinde pe o suprafață de 80 mp și a presupus o investiție de peste 50.000 euro.
Magazinul comercializează peste 1.200 articole, de la preparate din carne, mâncare la conservă, carne proaspătă, la bunuri de larg consum. Dintre acestea, 25% sunt produse marcă proprie, Moldova în Bucate și Vascar.

„Ne bucurăm că am reușit să deschidem un nou magazin în Iași, investiție ce face parte din planul nostru strategic de creștere a numărului de magazine proprii, pe termen mediu și lung. Noul spațiu comercial oferă avantajele unui magazin de producător - prețuri competitive, aprovizionare rapidă și relație directă între consumator și producător”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc care deține o fabrică de procesare la Vaslui și 19 magazine proprii în regiunea Moldovei.
O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarketuri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl. Anul trecut Vascar a raportat o cifră de afaceri de 18 milioane de euro, în creștere cu 15% față de anul precedent.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content