FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vânzările Henkel au înregistrat un nivel record în T3

Vânzările Henkel au înregistrat un nivel record în T3

Gigantul Henkel a raportat pentru cel de-al treilea trimestru al acestui an financiar un nivel record al vânzărilor, de șase miliarde de euro, reprezentând o creștere organică de 11,3%, scrie Esmmagazine.com.

Evoluția a fost determinată de majorarea cu peste 10% a prețurilor în toate categoriile în care compania activează și în toate regiunile. Astfel, divizia de cosmetice a înregistrat o creștere de 0,9% a vânzărilor, până la un miliard de euro, în timp ce divizia de îngrijire a locuinței și detergenți a bifat un avans de 7,3% a vânzărilor, până la 1,9 miliarde de euro.

În cel de-al treilea trimestru piețele în curs de dezvoltare au afișat o creștere organică de 18,6%, în timp ce pentru principalele piețe în care activează avansul a fost mai modest, de 5,6%.

În ceea ce privește performanța pe regiuni, Europa de Est a adus Henkel o creștere de 25,2% a vânzărilor, în timp ce Europa de Vest a afișat un avans de 3,9%, America de Nord +7,1%, Asia-Pacific +13%, America Latină +22,5%, Africa/Orientul Mijlociu +13,2%.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content