FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Valentin Stăncioiu, numit Director Comercial al Transilvania Nuts

Valentin Stăncioiu, numit Director Comercial al Transilvania Nuts

Începând cu luna octombrie, Valentin Stăncioiu a fost numit Director Comercial al Transilvania Nuts, companie unde a deținut inițal rolul de Sales Director. Managerul s-a alăturat echipei Transilvania Nuts anul trecut, însă are o experiență de peste 18 ani în piața bunurilor de larg consum, în companii importante precum Pirifan, HL Display, Strauss sau Wrigley.

Din poziția de Director Comercial, Valentin va fi responsabil de tot ce implică coordonarea activității de vânzări și marketing pentru România.

”Dacă vorbim despre lista de priorități, aș putea să enumăr dezvoltarea brandului Nutribon cu produse inovative, dezvoltarea de marcă proprie pentru miezul de nucă de proveniență locală pentru a susține împreună cu partenerii noștri producția locală. În plus, sper ca la începutul anului viitor să lansăm o gamă nouă de produse”, a declarat Valentin Stăncioiu.

Transilvania Nuts, companie cu capital 100% românesc, a fost înființată în anul 2014 de către Levente Bara și Alexandru Chiric. În anul 2018 a achiziționat brandurile Nutribon și Yoli, iar în 2019 a inaugurat o fabrică de procesare a nucilor, în comuna Ciugud, județul Alba.

Businessul actual este concentrat în proporție de 90% pe export și comerț intracomunitar. Miezul de nucă de la Transilvania Nuts ajunge în 23 de țări, printre cele mai importante piețe de desfacere fiind Spania, Olanda, Germania, Belgia și Franța. În 2020 compania a realizat o cifră de afaceri de 44 milioane de lei, în creștere cu 13% faţă de 2019.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content