FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un start-up din Israel va începe să producă proteină de carne în spațiu

Un start-up din Israel va începe să producă proteină de carne în spațiu

Start-up-ul israelian Aleph Farms a lansat programul Aleph Zero, prin care își propune să „cultive" carne în spațiul cosmic.

Inițiativa are ca scop dezvoltarea capabilității de a produce carne proaspătă oriunde, indiferent de schimbările climatice sau resursele naturale disponibile, potrivit FoodBev.com.

Programul Aleph Zero va debuta în cadrul Cultured Meat Symposium, organizat de NASA. Este al doilea proiect de acest gen al companiei, după ce anul trecut au reușit să cultive celule de carne pe Stația Spațială Internațională. În cadrul Aleph Zero, start-up-ul va colabora cu alte companii de tehnologie și agenții spațiale, prin crearea mai multor grupuri de lucru.

„Proiectul Aleph Zero reflectă misiunea noastră de a produce carne de calitate în locuri îndepărtate precum deșertul Sahara sau Antarctica, oferind astfel acces la o nutriție de înaltă calitate oricui, oricând și oriunde. Atunci când oamenii vor trăi pe Lună sau pe Marte, și Aleph Farms va fi acolo", a transmis Didier Toubia, co-fondator și CEO al companiei israeliene.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content