FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un român a preluat conducerea Red Bull Japonia

Un român a preluat conducerea Red Bull Japonia

Bogdan Garofeanu, care are o experiență de peste 11 ani în cadrul producătorului de energizante Red Bull, a preluat recent funcția de director general al companiei pentru businessul din Japonia.

Anterior acestei numiri managerul a condus operațiunile Red Bull Rusia pentru o perioadă de trei ani. Bogdan Garofeanu a mai deținut funcții precum Director Regional de Marketing pentru Europa de Sud, respectiv Director General Red Bull România și Moldova, în perioada 2010-2012. Prima poziție ocupată în echipa Red Bull a fost cea de Director de Marketing România, Bulgaria și Republica Moldova, potrivit paginii sale de LinkedIn.

Bogdan Garofeanu are o experiență de peste 15 ani în industria bunurilor de larg consum, lucrând și pentru companii precum Mars, ca și manager al portofoliului de snacksuri, respectiv Halewood International (director de marketing).

Red Bull România a încheiat anul trecut o cifră de afaceri de 83,3 milioane de lei, în creștere cu 11,6% față de 2017, și un profit net de 4,26 milioane lei. La nivel mondial, Red Bull este comercializat în 171 de țări, cele mai importante piețe fiind Europa de Vest și SUA. Anul trecut, compania a vândut 6,8 miliarde de doze de Red Bull, cifra de afaceri a companiei crescând cu 3,8% până la 5,54 miliarde de euro.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content