FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un român, numit la conducerea afacerilor Red Bull din Europa Centrală și de Sud-Est

Un român, numit la conducerea afacerilor Red Bull din Europa Centrală și de Sud-Est

Bogdan Garofeanu trece de la conducerea Red Bull Japonia la conducerea afacerilor producătorului de energizante din Europa Centrală și de Sud-Est. Acesta ocupă funcția de General Manager din luna octombrie, potrivit informațiilor publicate pe Linkedin.

Executivul român are o experiență de peste 11 ani în cadrul producătorului de energizante Red Bull și, înainte să preia funcția de director general al companiei pentru businessul din Japonia, a condus operațiunile din Rusia pentru o perioadă de trei ani.

Bogdan Garofeanu a mai deținut în cadrul companiei funcții precum Director Regional de Marketing pentru Europa de Sud, respectiv Director General Red Bull România și Moldova, în perioada 2010-2012. Prima poziție ocupată în echipa Red Bull a fost cea de Director de Marketing România, Bulgaria și Republica Moldova, potrivit paginii sale de LinkedIn.

Acesta are o experiență de peste 16 ani în industria bunurilor de larg consum, lucrând și pentru companii precum Mars, ca manager al portofoliului de snacksuri, respectiv Halewood International (director de marketing).

La nivel mondial, Red Bull este comercializat în 171 de țări, cele mai importante piețe fiind Europa de Vest și SUA.

În ceea ce privește România, Red Bull a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 97,8 milioane de lei, cu 14,4 milioane peste nivelul din 2018, conform datelor Ministerului de Finanțe.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content