FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un nou Sales Director pentru Coca-Cola HBC România

Un nou Sales Director pentru Coca-Cola HBC România

Marko Andrić a fost numit Sales Director al Coca-Cola HBC România începând cu luna aprilie. În noul rol, Marko Andrić devine membru în echipa de Senior Management a companiei Coca-Cola HBC România, liderul industriei locale de băuturi, și va coordona o echipă de vânzări de aproximativ 700 de persoane, responsabilă de relația cu cei 100.000 de clienți ai companiei. Marko Andrić îl înlocuiește în funcție pe Paul Neacșu, care a hotărât să-și dezvolte cariera în afara companiei.

Înainte de a se alătura echipei din România, din 2019 până la finalul lui martie 2022, Marko a fost Sales Manager al Coca-Cola HBC Bulgaria, unde a jucat un rol cheie în consolidarea performanțelor departamentului de vânzări și diversificarea portofoliului companiei. Marko are o vastă experiență în industria bunurilor de larg consum, în diferite piețe din Europa Centrală și de Est, ocupând roluri internaționale în Austria și România.


Te-ar putea interesa și: Industria băuturilor răcoritoare, contribuție cu 3,65 mld. euro la economia României în perioada 2017-2020


”Marko este un lider cu o experiență vastă, orientat spre a livra rezultate remarcabile, cu pasiune și energie. Tocmai de aceea am încredere că departamentul de vânzări va continua să aibă performanțe excepționale”, a declarat Jovan Radosavljevic, General Manager Coca-Cola HBC România.

”M-am alăturat cu mult entuziasm echipei din România și deja am început să lucrăm la implementarea unor proiecte de impact. Sunt încântat de energia noilor mei colegi și apreciez profesionalismul partenerilor din întreg lanțul de valoare al Sistemului Coca-Cola din România”, a spus și Marko Andrić, Sales Director Coca-Cola HBC România.

Marko Andrić este absolvent al Universității din Belgrad, licențiat în Psihologie și are un MBA la IEDC – Bled School of Management.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, cu o acoperire de 29 de țări și 3 continente. Pe piața locală, Coca-Cola HBC raportat pentru anul trecut un avans de 9% al volumelor comercializate prin comparație cu aceeași perioadă a anului anterior, până la pragul de 202,5 milioane de navete (unit cases n.r.).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content