FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un nou hypermarket în rețeaua Kaufland România

Un nou hypermarket în rețeaua Kaufland România

Kaufland continuă expansiunea la nivel local și deschide un nou hypermarket în sudul Capitalei, în sectorul 4.  Retailerul ajunge astfel la o rețea de 148 de magazine în România, dintre care 18 sunt în București. Situat pe Strada Turnu Măgurele, nr. 70-90,  hypermarketul se întinde pe o suprafață totală de peste 17.000 metri pătrați, cu un spațiu de vânzare de 3.900 metri pătrați.

Magazinul este prevăzut cu un raion cu pește proaspăt, raion de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 22 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. Totodată, dispune de 11 case de marcat standard și 6 case de marcat expres. În exterior, locația dispune de un punct Grill.

În galeria comercială există un magazin destinat animalelor de companie, o curățătorie de haine, un magazin cu produse naturiste și farmacie, unul care oferă servicii de optică medicală, dar și un Food Court.

Noul hypermarket dispune de o parcare cu 315 de locuri, dintre care 13 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 9 pentru părinți și 4 locuri cu acces la stațiile e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. De asemenea, magazinul pune la dispoziția clienților și două rastele pentru biciclete.

Tot în parcare, clienții vor găsi un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

De asemenea, în magazin clienții pot recicla și ambalajele produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi în schimb cupoane cu 50% reducere la produse selecționate conform campaniei lunare. Magazinul integrează și un punct de colectare a măștilor de unică folosință, care vor fi ulterior eliminate din mediu și valorificate energetic, în cadrul unui proiect pilot de mediu, inițiat de organizația neguvernamentală „Orașul Meu, Culorile Mele”, cu sprijinul Kaufland România.
Programul de lucru va începe de la 7:30 și până la 22:00, de luni până sâmbătă, și de la 8:00 și până la 20:00 duminică.

Kaufland continuă implementarea noului concept de spațiu verde pentru sol și acoperiș.  Astfel, noul hypermarket va avea o suprafață de peste 3.600 mp de spațiu verde la sol, pe care s-au plantat 29 de arbori, și 1.700 mp de acoperiș verde, cu 30 de arbuști de talie medie. Prin deschiderea noului magazin, Kaufland creează încă 100 de noi locuri de muncă.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content