FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Transilvania Nuts mizează pe o creștere de peste 10% a businessului pentru acest an

Transilvania Nuts mizează pe o creștere de peste 10% a businessului pentru acest an

Transilvania Nuts, companie înființată în urmă cu opt ani de către Levente Bara și Alexandru Chiric, a raportat anul trecut un avans al afacerilor de 35%, până la 59,4 milioane de lei, iar pentru 2022 producătorul urmărește stabilizarea businessului din România și un avans de peste 10% al vânzărilor, potrivit lui Valentin Stăncioiu, Director Comercial Transilvania Nuts.

“Pentru acest an ne dorim stabilizarea businessului din România şi o creştere de double digit a cifrei de afaceri, din care România să reprezinte cel puţin 30%. Îmbucurător pentru noi este faptul că am reuşit anul trecut dublarea cifrei de afaceri pe piaţa din România. În ceea ce priveşte profitabilitatea, a fost un an provocator şi cu foarte multe investiţii, atât în utilaje noi cât şi în modernizarea celor existente, în aşa fel încât să reuşim să le oferim clienţilor un raport calitate preţ cât mai bun”, a spus Valentin Stăncioiu pentru Progresiv.

Businessul actual este concentrat în proporție de 90% pe export și comerț intracomunitar. Miezul de nucă de la Transilvania Nuts ajunge în 23 de țări, printre cele mai importante piețe de desfacere fiind Spania, Olanda, Germania, Belgia și Franța. În anul 2018 compania a achiziționat brandurile Nutribon și Yoli, iar în 2019 a inaugurat o fabrică de procesare a nucilor, în comuna Ciugud, județul Alba.

Pentru acest an, producătorul are în plan lansarea a două game de produse – în categoria de batoane cu fructe și pe segmentul de mixuri din fructe și nuci – și va pune un accent mai mare pe mărcile proprii. “Provocarea pentru 2022 va fi să supravieţuim schimbărilor de pe piaţă, majorărilor provenite din energie, transport şi materie primă. Este clar ca va trebui să susţinem în continuare producătorii locali, iar între noi şi parteneri să primeze acelaşi lucru”, a adăugat Valentin Stăncioiu.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content