FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Transilvania Nuts, finanțare de 3,2 milioane de euro de la BRD

Transilvania Nuts, finanțare de 3,2 milioane de euro de la BRD

BRD Groupe Société Générale a acordat o finanțare de 2,3 milioane de euro companiei Transilvania Nuts. Suma este destinată pentru a acoperi nevoia de capital de lucru a procesatorului de miez de nucă.

"Sprijinul oferit de BRD ne-a dat imboldul de a realiza una dintre cele mai performante unități de producție și procesare a nucii la nivel global. Prin acoperirea nevoii de capital de lucru reușim cu succes să servim clienți din toată lumea. Mai mult, am generat valoare adaugată portofoliului nostru de produse și am introdus produse noi pe piață, inovând. Capitalul românesc este crucial pentru dezvoltarea țării, deoarece acesta generează prosperitate și oportunități unor întregi comunități de oameni, de aceea sprijinirea acestuia este esențială pentru dezvoltarea economică a României”, a spus Alexandru Chiric, CEO Transilvania Nuts.

”Sprijinim funcționarea economiei în această perioadă dificilă. Suntem alături de companiile românești în planurilor lor de dezvoltare și suntem onorați să lucrăm cu Transilvania Nuts, un business pe care l-am sprijinit încă de la primele faze ale proiectului”, a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonatorul activității de corporate banking.

În anul 2019, BRD a finanțat cu 3,1 milioane de euro proiectul de investiție co-finanțat prin fonduri UE, având ca obiect construirea fabricii de procesare a miezului de nucă a companiei din comuna Ciugud, județul Alba. Rezultatul a fost cea mai modernă fabrică din România, dotată cu tehnologie de ultimă oră, inclusiv cu utilaje de sortare optică programate să identifice orice defecte ale produsului și să înlăture materiile străine. Fabrica a fost finalizată în octombrie 2019, iar capacitatea ei de prelucrare se ridică la 5.000 de tone anual.

Compania Transilvania Nuts este dezvoltată și condusă de antreprenorii Levente Bara și Alexandru Chiric.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content