FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Supeco, la un pas de pragul de 20 de magazine în România

Supeco, la un pas de pragul de 20 de magazine în România

Retailerul francez Carrefour continuă să investească în extinderea rețelei Supeco și bifează prima sa deschidere din Constanța. Prin această deschidere, rețeaua Supeco ajunge la 19 magazine la nivel național, după cele din Sfântul Gheorghe, Reghin, Balș, Craiova, Focșani, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgoviște, Baia Mare, Iași, Gheorgheni, Sibiu, București, Cluj și Satu Mare.

De la începutul anului, retailerul s-a concentrat pe extinderea rețelei Supeco, bifând șase deschideri sub acest brand. Noul magazin Supeco Constanța a fost inaugurat pe strada Șoseaua Mangaliei, nr. 74.

“Supeco este un concept unic de magazin, pentru că totul se investește în prețuri mici. Putem oferi aceste prețuri clienților noștri pentru că economisim costurile pentru energie și alegem să nu investim în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi. Nu în ultimul rând, depozităm stocurile direct în magazin, pentru economie de spațiu, și cumpărăm de la furnizori locali, reducând costurile de transport”, a precizat Eric Bouin, Directorul Supeco.

Conceptul Supeco are un profil de discount, iar accentul la nivel de sortimentaţie este pus pe produsele de larg consum şi cele proaspete. Magazinele au o suprafaţă de vânzare între 1.500 – 2.000 mp şi o ofertă ce nu depăşeşte 7.000 de SKU-uri. Primul magazin Supeco din România a fost inaugurat în septembrie 2014, la doar un an după lansarea oficială a conceptului.

Rețeaua este operată de compania Supeco Investment și a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de peste 264,3 milioane lei, în creștere cu 80% față de anul precedent. În plus, compania și-a redus pierderile, raportând pierderi de 3,29 milioane lei, față de 3,34 în 2017, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content