FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Stațiile de Plată SelfPay din retailul modern, preferate pentru plata taxelor și impozitelor

Stațiile de Plată SelfPay din retailul modern, preferate pentru plata taxelor și impozitelor

Mai mult de 100.000 de români au ales în lunile ianuarie și februarie 2021 Stațiile de Plată SelfPay pentru plata taxelor și impozitelor, precum impozitele pe clădiri, impozitele pe terenuri sau pe alte bunuri, taxele de salubrizare, plata parcării de reședință, amenzi, dar și taxele pentru starea civilă.

În același timp, numărul plăților de taxe și impozite realizate în primele două luni ale anului 2021 prin Stațiile de Plată SelfPay a crescut cu 78% față de aceeași perioadă a anului anterior, ponderea cea mai mare fiind deținută de impozitele pe clădiri, mijloace de transport și terenuri (47,6%), urmate de taxa pentru parcarea de reședință (38%).

Cele peste 5.500 de Stații de Plată SelfPay, la care este disponibilă această facilitate, sunt amplasate în peste 1.000 de localități din țară și pot fi găsite în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării, bănci sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7. Dintre acestea, Stațiile de Plată SelfPay amplasate în magazinele de retail modern se numără în topul preferințelor pentru efectuarea plăților de taxe și impozite în primele luni ale anului (23,5%). Acestea sunt urmate de Stațiile de Plată SelfPay, amplasate în sediile primăriilor sau ale direcțiilor de taxe și impozite (23%), iar pe locul trei se poziționează Stațiile de Plată SelfPay amplasate stradal (12%), care sunt urmate de cele din unitățile bancare sau IFN-uri (9%), parcări, centre comerciale, magazine de proximitate, piețe și benzinării.

“În ultimii doi ani, prin rețeaua sa de peste 5.500 de Stații de Plată de tip self-service, SelfPay a devenit un actor tot mai vizibil și important în procesele de digitalizare a organizațiilor și a autorităților publice centrale sau locale din România, precum și în comunitățile în care activează. Soluția digitală de plată dezvoltată de SelfPay ajută administrațiile locale să devină un partener confortabil în dialogul și interacțiunea cu cetățenii prin soluții digitale de plată performante, sigure și ușor de accesat, fără să fie nevoie de activități de instruire a personalului care activează în cadrul departamentelor de specialitate. Prin reţeaua de Staţii de Plată SelfPay asigurăm accesul facil tuturor cetăţenilor, indiferent de statutul social și de metodele de plată preferate, la un sistem modern de plată a taxelor şi impozitelor, simplu, rapid și în siguranţă.”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content