FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Serviciul Click&Collect al Auchan, disponibil gratuit și în stațiile Petrom

Serviciul Click&Collect al Auchan, disponibil gratuit și în stațiile Petrom

Comenzile plasate din magazinul online auchan.ro sau din aplicația Auchan vor putea fi ridicate, începând din această lună, prin serviciul gratuit Click&Collect și din rețeaua de magazine MyAuchan din Stațiile Petrom.

Pentru început, proiectul este unul pilot, disponibil în Buzău, dar va fi extins la nivelul rețelei naționale. urmând să fie extins treptat la nivelul rețelei.

Clienții vor putea selecta din cele peste 20.000 de articole listate online, inclusiv produse proaspete, la finalul comenzii având posibilitatea de a alege ridicarea personală a cumpărăturilor dintr-un magazin MyAuchan din Stațiile Petrom. Ridicarea comenzilor se va putea realiza începând din ziua următoare, în intervalul orar dorit de către client. Comenzile pot fi achitate doar online și nu necesită o valoare minimă.

„Lansarea acestui serviciu reprezintă soluția noastră pentru consumatorii aflați în mișcare și care își doresc flexibilitate în ceea ce privește cumpărăturile de zi cu zi. Astfel, această opțiune le oferă avantajul de a beneficia de o gamă largă de produse, la prețuri de hypermarket, pe care le pot ridica gratuit în drumul lor, în intervalul orar potrivit programului lor”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing, Auchan Retail România.

Potrivit companiei, planurile de extindere ale acestui proiect pilot vizează integrarea magazinelor MyAuchan din Stațiile Petrom, rețeaua numărând în prezent 60 de unități în 25 de localități.

Parteneriatul dintre OMV Petrom și Auchan Retail România, un concept nou pe plan local, demarat în 2017, presupune amenajarea a 400 de magazine MyAuchan în Stațiile Petrom din 250 de localități. Astfel, cele două companii continuă remodelarea spațiilor comerciale, adăugând progresiv și diverse servicii de comerț digital, în completarea celor oferite de Petrom.

Cu peste 280.000 de metri pătrați suprafaţa netă de vânzare, retailerul a raportat o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro în 2020.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content