FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > SelfPay raportează o creștere de 30% a volumului de plăți efectuate în martie

SelfPay raportează o creștere de 30% a volumului de plăți efectuate în martie

În luna martie, volumul total al plăților efectuate prin intermediul staţiilor de plată SelfPay  a înregistrat o creștere de 30%, în comparaţie cu perioada similară a lui 2019. Defalcat, în categoria de plăţi facturi, volumul plăţilor pentru facturile de utilităţi a crescut cu 50% în perioada indicată, iar plățile pentru produsele de divertisment - precum vouchere şi licenţe pentru jocuri de pe diferite platforme - au înregistrat un avans de 142%. Volumul plăților pentru comunicații (internet, televiziune, telefonie) s-a majorat cu 64% în luna martie 2020,  faţă de aceeași perioadă a anului trecut.

“Peste 4.700 de Stații de Plată SelfPay prezente la nivel naţional în cele mai importante reţele de retail modern şi în magazinele de proximitate din retailul tradiţional rămân active şi în perioada stării de urgență, asigurând accesul românilor la o metodă sigură de plată a serviciilor de necesitate publică. Soluția de plată Self-Service pusă la dispoziţie de SelfPay oferă posibilitatea clienţilor de a-şi efectua plățile în siguranță, fără a interacţiona cu alte persoane, așa cum se întâmplă în cazul casieriilor sau punctelor de încasare asistate”, se arată într-un comunicat transmis de companie.

Staţiile de Plată SelfPay pot fi găsite în rețele precum Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour, centre comerciale, piețe, benzinării şi magazine de proximitate şi sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content