FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Schimbări la conducerea diviziei Health a Reckitt Benckiser

Schimbări la conducerea diviziei Health a Reckitt Benckiser

Reckitt Benckiser a numit-o pe Roxana Tisăianu în poziția de General Manager SEE pentru divizia Health.

Roxana Tisăianu ocupă această poziție în cadrul filialei locale a companiei britanice, începând cu luna mai. Ea are o carieră de peste 20 de ani în FMCG, ocupând în ultimii ani poziția de Global Category & Channel Development Director la Danone Nutricia, în Olanda. 

Divizia Health a fost condusă în ultimii doi ani de Magyary Lajos, acesta având o experiență de peste 20 de ani în cadrul companiei.

Compania Reckitt Benckiser România este parte a producătorului britanic de bunuri de larg consum Reckitt Benckiser. La finalul lui 2017, producătorul a trecut printr-un proces de reorganizare prin care compania a creat două platforme separate de business din dorința de a genera performanță durabilă pe termen lung. Divizia Hygiene & Home cuprinde brandurile Air Wick, Vanish, Calgon, Cillit Bang și Finish, în timp ce restul brandurilor (printre care Durex, Dettol, Veet și Scholl) au trecut în portofoliul diviziei de Health.

Potrivit celor mai recente raportări financiare, în 2018 compania a înregistrat la nivel local afaceri de 562 milioane de lei și un profit net de 22,7 milioane de lei.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content