FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Schimbare la vârful Ursus Breweries

Schimbare la vârful Ursus Breweries

După mai bine de doi ani în rolul de Președinte al Ursus Breweries și Managing Director Asahi Breweries Romania & Hungary, Dragoș Constantinescu este promovat ca Managing Director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia și Slovacia, parte din grupul Asahi Europe & International. Drept urmare, Paul Barnett preia rolul de Președinte al Ursus Breweries, poziție pe care o va ocupa din luna iunie 2021.

Paul Barnett aduce cu sine o experiență comercială vastă, ocupând funcții precum vice-președinte de vânzări în cadrul sucursalei Asahi Europe & International din Cehia, șef al departamentului european de shopper marketing la SABMiller (Elveția), director regional de vânzări Asia Pacific la Johnson & Johnson (Singapore) și numeroase alte poziții din departamentele de vânzări, deținute în cadrul companiilor Johnson & Johnson și Nestlé în Australia. Paul Barnett a fost director general al Asahi Brands Europe (cu sediul în Republica Cehă), poziție din care a condus afacerile de export și a contribuit la creșterea acestora.

În cel mai recent rol al său, Transformation Director Europe, executivul a construit și implementat agenda de transformare a grupului Asahi Europe & International.

„Mă simt onorat să preiau rolul de Președinte al Ursus Breweries și să mă alătur unei echipe de profesioniști, a căror dedicare se citește în performanța foarte bună de până acum a companiei de bere numărul 1 în România. Sunt nerăbdător să duc mai departe proiectele și inițiativele existente, precum și să dezvoltăm împreună unele noi, la care să contribui prin experiența dobândită până acum în vibranta industrie a berii”, declară Paul Barnett.

Potrivit reprezentanților companiei, Dragoș Constantinescu a avut o contribuție semnificativă la creșterea operațiunilor Ursus Breweries, cu rezultate foarte bune, care au consolidat statutul de lider de piață chiar și într-o perioadă dificilă și atipică, precum cea din ultimul an.

„Mă bucur să am oportunitatea de a conduce divizia de business care include Cehia, Slovacia, Germania și Austria, din grupul Asahi Europe & International. Sunt totodată mândru de echipa din România și de ceea ce  am reușit să realizăm împreună. Le mulțumesc colegilor mei pentru pasiunea și dedicarea cu care lucrează în fiecare zi. Sunt convins că Ursus Breweries va avea și de acum încolo rezultate excelente și că experiența lui Paul va contribui la acestea”, susține Dragoș Constantinescu.

Dragoș Constantinescu s-a alăturat companiei Ursus Breweries în 2019, după o carieră de 16 ani în cadrul British American Tobacco, timp în care a ocupat diverse funcții, toate pe plan internațional. A lucrat în cadrul diviziei de export BAT din Amsterdam, a avut funcții de conducere la nivel național și regional în Marea Britanie, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia și Polonia. De asemenea, a supervizat zona de nord a Europei Centrale: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și Țările Baltice, acoperind diviziile Commercial și Electronic Cigarettes din aceste piețe.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content