FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Schimbare la vârful Tetra Pak pentru operațiunile din Europa de Est

Schimbare la vârful Tetra Pak pentru operațiunile din Europa de Est

Tetra Pak, lider mondial în soluții de procesare și ambalare a produselor alimentare, anunță numirea lui Lyndsey Loyden-Edwards în funcția de director general pentru operațiunile companiei în Europa de Est. Lyndsey Loyden-Edwards îl înlocuiește pe Guillaume Latourrette, care a părăsit compania la sfârșitul lunii martie.

Lyndsey Loyden-Edwards are o experiență de peste 15 ani în industrie, deținând anterior diverse funcții de conducere în vânzări și marketing în sectorul ambalajelor și în retail. S-a alăturat Tetra Pak în 2018 în calitate de Key Accounts Director pentru Marea Britanie și Irlanda. În acest timp, a fost, de asemenea, membru al consiliului de administrație al ReCarton UK și al Alliance of Beverage Cartons and the Environment, jucând un rol important în configurarea agendei discuțiilor despre sustenabilitate în industria ambalajelor în Marea Britanie.

„Este o onoare să preiau conducerea activităților Tetra Pak pe piața din Europa de Est, o piață dinamică, în creștere. Sunt nerăbdătoare să continuăm împreună procesul de consolidare a poziției puternice pe care o deținem în regiune și strânsa colaborare cu clienții noștri, pentru a valorifica noi oportunități de creștere, concentrându-ne pe siguranța alimentară și pe sustenabilitate”, a spus doamna Loyden-Edwards.

Înainte de a se alătura Tetra Pak, Lyndsey Loyden-Edwards a fost director de vânzări la DS Smith Plastics, o companie de soluții de ambalare. Doamna Loyden-Edwards deține o diplomă de licență în Marketing, Proiectare de produse și Statistică de la Universitatea din Derby, Marea Britanie.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content