FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Schimbare la vârful Tetra Pak

Schimbare la vârful Tetra Pak

Grupului Tetra Laval l-a numit pe Adolfo Orive în funcția de Președinte și CEO al Tetra Pak, începând cu data de 1 aprilie 2019. Numirea vine în urma deciziei lui Dennis Jönsson de a se retrage după 14 ani petrecuți în funcția de Președinte și CEO al Tetra Pak și 36 de ani în cadrul companiei.

Adolfo Orive, în prezent Vicepreședinte Cluster America de Nord, Centrală și de Sud, s-a alăturat echipei Tetra Pak în 1993. Anterior, acesta a ocupat diverse funcții de conducere în cadrul Grupului, inclusiv Director General în Columbia, Spania și Vicepreședinte Cluster Europa Centrală și de Nord.

În vârstă de 55 de ani, Orive este licențiat în Inginerie Industrială la Ibero- American University (IBERO), Mexic și deține un Master în Administrarea Afacerilor la Mexico Autonomous Institute of Technology (ITAM), Mexic.

Tetra Pak este lider mondial în soluții de procesare și ambalare a produselor alimentare. În strânsă colaborare cu clienții din întreaga lume, Tetra Pak oferă o gamă largă de produse, tehnologii și servicii inovatoare, contribuind la siguranța și disponibilitatea produselor alimentare. Tetra Pak are 24.800 de angajați și a obținut venituri de 11,5 miliarde de euro în 2017.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content