FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Schimbare la conducerea Philip Morris România

Schimbare la conducerea Philip Morris România

Philip Morris International (PMI) l-a numit pe Daniel Cuevas în funcția de Director General pentru România, începând din 15 ianuarie 2021. Daniel Cuevas preia mandatul de la Branislav Bibic, care a condus Philip Morris România în ultimii patru ani și a fost numit director general al Philip Morris Africa de Sud.

Daniel Cuevas s-a alăturat echipei Philip Morris Spania în 2000. După ce a deținut roluri în Key Accounts, Vânzări și Marketing în Spania și Insulele Canare, a fost numit Director General al Philip Morris din Insulele Canare în 2010. În 2014 a fost numit Director de Vânzări al Philip Morris Italia și, doi ani mai târziu, Director al Produselor cu Risc Redus. În această calitate, a revoluționat modelul de afaceri pentru IQOS în Italia și a transformat o creștere lentă într-una accelerată și durabilă, în urma căreia 1 milion de fumători italieni au trecut la IQOS.

„Scopul meu va fi să accelerez procesul de creștere de care IQOS se bucură deja în România. Mă bazez pe succesele predecesorului meu și pe faptul că voi lucra cu o echipă puternică de oameni talentați. Inovația este principalul vehicul pentru asigurarea unui viitor mai bun pentru cei 5 milioane de fumători români adulți care altfel ar continua să fumeze. Vom continua să investim în inovație, în oameni și în fabrica noastră din Otopeni ”, a declarat Daniel Cuevas, Director General Philip Morris România.

Daniel Cuevas deține o diplomă în administrarea afacerilor și o diplomă în marketing de la Universitatea Pontificală Comillas din Madrid.

Philip Morris România este afiliat al Philip Morris International, viziunea companiei fiind de a înlocui țigările cu produse cu risc redus. IQOS, sistemul electronic de încălzire a tutunului dezvoltat de PMI, a fost lansat în România în octombrie 2015 și a crescut constant din 2017. PMI a făcut investiții semnificative în fabrica din Otopeni – depășind 500 de milioane de euro – pentru a dezvolta capacități de producție a produselor din tutun încălzit.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content