FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Schimbare la conducerea Lowe Group

Schimbare la conducerea Lowe Group

Începând cu luna mai a acestui an, Sever Savanciuc devine noul CEO Lowe Group, unul dintre cele mai mari grupuri de marketing și comunicare din România. Numirea vine după ce, în ultimul an, el a făcut parte din Consiliul de Administrație Lowe Group. Sever preia managementul grupului de la fondatorii Paul Radu și Veronica Savanciuc, aceasta deținând în continuare mandatul de Președinte Lowe Group.

În noul său rol, Sever va superviza echipa de management a agențiilor din Grupul Lowe, va identifica și maximiza oportunitățile de dezvoltare și va contribui decisiv la evoluția transformativă a grupului în următorii ani.

Sever Savanciuc are o experiență solidă în transformare digitală și investiții strategice, dobândită la Allianz X, divizia de venture capital și investiții strategice digitale a grupului Allianz cu sediul în Munchen, Germania. Cu un interes evident manifestat în zonele de tehnologie, ecosisteme digitale și marketing, el a condus echipe care au creat parteneriate și au investit în companii digitale din fintech, mobilitate, domeniul sănătății și data intelligence, la nivel global. De asemenea, a deținut poziții în consilii de administrație ale mai multor companii, unele cu o valoare de piață de peste USD 1mld.

„Sunt mândru să preiau leadershipul Grupului Lowe, un business construit pe valori în care cred cu tărie: integritate, ambiție și curiozitate. În perioada petrecută ca membru al Board-ului, mi s-a consolidat încrederea în valoarea portofoliului nostru de clienți și a echipei noastre, un grup divers, cu puterea și curajul de a inova. În ciuda provocărilor cu care se confruntă, sau poate tocmai de aceea, industria de comunicare este astăzi mai dinamică și mai efervescentă ca oricând. Intru în rolul de CEO cu viziunea unei transformări a Grupului Lowe care ne va permite să valorificăm acest dinamism, să generăm inovație reală în relația dintre branduri și consumatorii lor și să fim și în viitor un partener de încredere pentru clienții noștri”, declară Sever Savanciuc, CEO Lowe Group.

Sever este absolvent al Universității din St. Gallen, Elveția, și al Universității Bocconi din Milano, de unde a dobândit un Master în Strategie și Management Internațional, și deține o diplomă de Bachelor of Science în Management de la Warwick Business School, University of Warwick, UK.

Te-ar putea interesa și: Primul român numit la conducerea Philip Morris pe plan local

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content