FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Romaqua Group: Cererile din partea marilor retaileri s-au majorat cu 40%

Romaqua Group: Cererile din partea marilor retaileri s-au majorat cu 40%

Față de o lună normală de vânzare, în cazul Romaqua Group, cererile venite din partea marilor lanțuri de magazine s-au majorat cu 40% în ultima lună, conform informațiilor primite de la companie.

Romaqua Group, cel mai mare îmbuteliator de apă minerală naturală, are în portofoliu branduri precum Borsec, Aquatique și Stânceni.

Compania este controlată de antreprenorii Octavian Crețu și Nicolae Palfi și deține în prezent cinci fabrici, în Borsec (jud. Harghita), Stânceni (jud. Mureș), Bușteni (jud. Prahova), Lancrăm (jud. Alba) și București.
Reprezentanții Romaqua afirmă că fabricile lucrează la capacitate de 100%, astfel încât livrările către clienții din retail să se desfășoare în condiții normale.

Nicolae Palfi, Vicepreședintele Romaqua Group, estima anterior că în 2020 compania va depăși pragul de un miliard de lei cifră de afaceri. În totalul businessului Romaqua Group, din punctul de vedere al volumelor, apa minerală generează în jur de 65%, restul de 35% fiind împărțit între bere și băuturi răcoritoare.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content