FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Roditor Food Market, platformă de vânzare online pentru producători locali

Roditor Food Market, platformă de vânzare online pentru producători locali

RoditorFoodMarket.ro, proiect susținut de UniCredit Bank, se lansează ca platformă de prezentare și loc de întâlnire online pentru noul val de producători din domeniul agroalimentar.

RoditorFoodMarket.ro își dorește să devină un program național de promovare a noului val de producători români și agricultură contemporană care să valideze eforturile antreprenorilor, dar, și mai important, să dea curaj altora să meargă pe acest drum cu misiune pentru economia și comunitățile locale.

Pandemia vine și cu oportunități pentru acest segment: conform ultimelor studii, peste 60% dintre români spun că vor cumpăra mai multe produse locale la momentul revenirii la normal după ridicarea restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. 

RoditorFoodMarket.ro este gândit pe mai multe secțiuni, iar producătorii/antreprenorii se pot înscrie gratuit în mai multe categorii: fructe și legume, băuturi (vin, bere artizanală, suc), produse de băcănie (conserve, carne & mezeluri, miere și produse din miere), lactate și brânzeturi, dulciuri și panificație, accesorii și decorațiuni (accesorii masă, plante și flori), toate cu design local.

De asemenea, pe platformă se pot înscrie băcănii și alte mici afaceri care reprezintă producători, listarea neavând caracter exclusiv și fiind un punct în plus de vânzare și promovare pentru acest sector.

“După o experiență de doi ani și organizarea a 15 ediții de Mezanin Market prin care am reușit să construim o comunitate de aproximativ 100 de antreprenori locali ne-am dat seama de energia și potențialul de dezvoltare ale unui nou profil de antreprenor - tânăr, cu business plan pentru viitor, dornic să dezvolte responsabil afacerea. De aceea am gândit RoditorFoodMarket.ro. Încă de la început ne-am concentrat eforturile în susținerea antreprenorilor locali și a agriculturii contemporane. Pentru că ne-am dorit să rămânem în continuare în avangarda dezvoltării sustenabile și a investițiilor locale, am gândit RoditorFoodMarket.ro”, spune Silvia Floareș, inițiatoarea proiectului.

RoditorFoodMarket.ro promite să fie website-ul în care să-ți cunoști furnizorul dulcețurilor preferate, al berii artizanale pe care o iubești, al legumelor cu gust pentru care vine în vizită toată familia, al pâinii care îți trezește dorul de brutăriile din Franța.

RoditorFoodMarket.ro vine ca un răspuns la nevoia tot mai accentuată de a a recunoaște produsele românești și de a investi în economia locală. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content