FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rețeaua Supeco se extinde la 28 de magazine

Rețeaua Supeco se extinde la 28 de magazine

Din 8 octombrie, locuitorii din Timișoara își pot face cumpărăturile zilnice în magazinul Supeco, un concept de supermarket cu produse locale, prețuri mici și oferte imbatabile, situat pe Strada Circumvalațiunii nr. 35. Odată cu deschiderea acestuia, rețeaua națională Supeco ajunge la 28 de magazine.

La Supeco Timișoara, locuitorii orașului vor găsi o ofertă variată de produse proaspete și de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, dar şi peste 200 de produse nealimentare de igienă şi de întreţinere a casei. De asemenea, clienții pot achiziționa din cele 250 de produse sub 1 leu fiecare. În plus, supermarketul dispune de peste 650 de produse cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cât crește numărul de produse cumpărate, prețul per bucată scade.

Conceptul unic de magazin Supeco are la bază diversitatea produselor, prețurile mici și ofertele avantajoase, toate adaptate nevoilor variate ale clienților. Acest lucru este posibil datorită costurilor reduse pentru energie, a faptului că nu se fac investiții în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi, și a economiilor la transportul produselor, obținute din aprovizionarea de la furnizorii locali. Nu în ultimul rând, stocurile de marfă sunt depozitate direct în magazin, pentru economie de spațiu.

În toate magazinele Supeco din țară, produsele pot fi achiziționate în pungi 100% biodegradabile, fabricate din amidon de porumb, imprimate cu cerneală netoxică pe bază de soia și concepute sustenabil pentru a se biodegrada complet, fără să polueze mediul înconjurător. Pungile sunt în întregime compostabile, fie că ajung după folosire în centre de compostare sau în sisteme de compostare la domiciliu, și sunt certificate de autoritățile din domeniu. 

Supeco Suceava: Suprafață de 1498 m², parcare gratuită cu peste 350 de locuri, dintre care 4 pentru persoane cu dizabilități, o ofertă de peste 4.000 de produse, 27 de lucrători universali, dintre care 6 casieri. Magazinul este situat pe Strada Circumvalațiunii nr. 35 din Timișoara și este deschis de luni până sâmbătă, între orele 7:30-21:00, și duminică, între orele 8:00-18:00, contact magazin: 0751.257.379.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content