FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rețeaua Supeco ajunge la 25 de magazine

Rețeaua Supeco ajunge la 25 de magazine

Din 27 august, locuitorii din Bacău își pot face cumpărăturile zilnice în magazinul Supeco, un concept de supermarket cu produse locale și prețuri mici. Odată cu deschiderea magazinului din Bacău, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 25 magazine la nivel național.

La Supeco Bacău, clienții pot găsi o ofertă variată de produse proaspete și de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, bio şi dietetice, dar şi peste 200 de produse nealimentare de igienă şi de întreţinere a casei.  În plus, supermarketul dispune de peste 650 de produse cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cât crește numărul de produse cumpărate, prețul per bucată scade.

Conceptul Supeco are un profil de discount, iar accentul la nivel de sortimentaţie este pus pe produsele de larg consum şi cele proaspete. Primul magazin Supeco din România a fost inaugurat în septembrie 2014, la doar un an după lansarea oficială a conceptului.

Compania Supeco Investment a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de peste 416 milioane de lei, aproape dublu față de nivelul raportat în urmă cu doi ani, potrivit datelor publicate de Ministerul Finanțelor Publice.

Supeco Bacău are o suprafață de 1600m², parcare gratuită cu 300 locuri și 6 pentru persoane cu dizabilități, o ofertă de 3.600 de produse și 25 de lucrători universali, dintre care 10 sunt casieri. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content