FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rețeaua Profi s-a extins cu 19 locații în luna martie

Rețeaua Profi s-a extins cu 19 locații în luna martie

Rețeaua Profi atinge pragul de 1.450 de locații la nivel național după ce în luna martie a deschis alte 19 unități comerciale. Dintre acestea, trei inaugurări au vizat formatul Standard, nouă formatul Loco și alte șapte formatul City.

Pe lângă magazinele inaugurate în luna martie, retailerul a bifat și o locație care reprezintă noua generație Profi City. Aflat la Timișoara, noul Profi City are o suprafață mai mare și o sortimentație mai extinsă. „Vorbim practic despre un mic supermarket pentru zone rezidențiale, destinat celor care cumpără pentru a completa ceea ce poate au omis să-și ia când și-au făcut cumpărăturile principale în magazine mai mari”, au precizat reprezentanții retailerului.

Retailerul Profi, controlat de fondul de investiţii Mid Europa Partners, a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 8,83 miliarde de lei (1,8 mld. euro) față de 7,26 miliarde de lei în 2019.

Numai anul trecut, retailerul a pus pe harta expansiunii 235 de noi locații și a remodelat alte două, la Ploiești și Craiova, sub conceptul care în interiorul companiei poartă numele Monaco.

Planurile companiei vizează o expansiune accelerată în următorii trei ani, ceea ce presupune inaugurarea a peste 1.300 de magazine până în 2024. Potrivit datelor comunicate de companie, în 2024 pe teritoriul României ar urma să funcționeze 2.561 de magazine Profi, în cele patru formate deja comunicate, cele mai noi dintre ele, Profi Go și Profi City, funcționale deja la Timișoara.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content